Niyama
refleksoterapija in svetovanje

Niyama, Mirjana Grašič s.p.

Otoce 19a
4244 Podnart

0 zahval     25 ogledov

Včasih je vse, kar moraš storiti, da preprosto skočiš v vodo in plavaš. Ne razmišljaš, če ti bo uspelo, ne razmišljaš, kaj vse se lahko zgodi, kdo je s teboj in kdo ni.
Samo zaupaš, da bo vse v redu in da si ob pravem času na pravem mestu. Ko zaupaš sebi in vesolju spoznaš, da je zate vedno poskrbljeno in da je na svetu veliko prekrasnih ljudi, na katere se lahko zaneseš.
Tako sem tudi jaz skočila v vodo in brezpogojno zaupala sebi in vesolju in po dolgih letih dela v marketingu in povsem tehničnih strokah, začela graditi novo življenjsko filozofijo. Čisto od začetka in povsem izven svojih ustaljenih in strogih okvirjev.


Leta 2016 sem se vpisala v šolo za bioterapevte NR pod okriljem Neli Rep in Marjana Ogorevca. Najprej je bila želja po osebni rasti in skoraj že fizični potrebi po koreniti spremembi. Vzporedno sem se učila refleksoterapije pri Integralni Refleksoterapiji pod vodstvom Maje Vrhunc. Zaradi nenehne želje po znanju, sem se udeležila še kar nekaj seminarjev in tečajev s sorodno tematiko in še vedno nadaljujem.


V prvi vrsti sem želela pomagati sebi, svoji družini, prijateljem. Ker se je krog neprestano širil, sem svoj hobi spremenila v svoj poklic. 

Tako trenutno opravljam terapije in sicer refleksoterapijo stopal in dlani, obrazno refleksoterapijo, naravni lifting obraza in reiki. 

Ker sem želela določene vsebine približati ljudem sem pripravila in opravljam tudi različna predavanja, delavnice in tečaji z različno vsebino s področja refleksoterapije in energijskih tehnik za boljše fizično in psihično zdravje, kot tudi vodene meditacije. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Niyama, Mirjana Grašič s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...