Barbara Klaus

Access delavnica na vašem domu po naročilu

12. marec 2019    596 ogledov

Kaj pa če si želite opraviti Bars delavnico ali katero od ostalih delavnic Access Conscioussnessa in se to lahko zgodi kar v domačnosti vašega doma?

Včasih imate res veliko željo, da bi se naučili česa novega pa ne gre in ne gre. Ni pravi čas, ni denarja, ste brez avta, imate doma osebo, ki je težko cel dan sama doma. Bi vam ustrezalo če bi za spremembo lahko tečaj izvedli kar pri vas doma? 

Če imate doma malo večji prostor kjer lahko postavimo nekaj masažnih miz in lahko povabite vsaj eno prijateljico ali več potem se lahko vse dogovorimo. Vključite lahko tudi družinske člane; mamo, sestro, partnerja…, ki bi se skupaj z vami radi naučili nekaj novega in si boste potem z njimi tudi redno lahko izmenjavali terapije?

Vse je izvedljivo. Pokličete, dogovorimo se za dan in jaz pripravim gradivo, pripeljem mize in izpeljemo delavnico. Za vas, ki ste gostitelj pa veljajo še posebne ugodnosti 

Za delavnice, ki so v okolici Maribora je dovolj da se prijavita minimalno 2 osebi. Za bolj oddaljene kraje v Sloveniji pa je zaželjeno, da so na delavnici minimalno 4 udeleženci. Če me pa povabite v kraje izven Slovenije, pa je potrebno prijaviti na delavnico vsaj 6 udeležencev, da izvedemo delavnico. NA voljo so vam delavnice Access Bars, Access Energetski Facelift ali delavnice telesnih procesov (MTVSS, korekcija vida, ali kateri izmed ostalih Accessovih telesnih procesov, ki jih je veliko na voljo). Če ne poznate vseh vam lahko na mail pošljem opise ali si lahko več preberete na spletni strani www.mojaizbirakreira.si . Opis ene pa vam ponujam že spodaj. 

Access Bars delavnica

Kakšno življenje si izbirate? Ali veste, da je vse kar imate, počnete, doživljate vaša lastna izbira? Ste zadovoljni z izbirami, ki ste jih kreirali do sedaj? Bi kaj spremenili? Bi kreirali na novo, drugače, lahkotneje, z več veselja, z več možnosti……
Kaj če je mogoče vse, kar si si kdajkoli želel in o čemer si kadarkoli sanjal? Kaj če je vse mogoče in smo samo pozabili kako to izbrati?
Pridi na delavnico Access Bars in si ponovno odpri pot do vsega.  32 točk, ki vam resnično ponujajo pot do drugačnega življenja.

Več informacij lahko najdeš tudi na spletni strani: https://www.mojaizbirakreira.si/access-bars-delavnica/  in  nato še pod dogodki…

Ali si pogledaš filmček:
https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40

Ali me enostavno pokličeš na 040730558.   Izbrali bomo datum in se o vsem pogovorili.

Investicija vase je 240€, če ponavljaš Access Bars delavnico je investicija 120€. (Gostitelj ima polovično ceno, če je prijavljeno 6 oseb ali več, pa se dogovorimo še o več ugodnostih).

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno 120€.

V ceno je vključena tudi skripta in pripomoček za izvajane Barsov, pa seveda certifikat.

Prijave in predhodno plačilo delavnice na TRR so obvezne.  Vse informacije in prijave sprejemam na mail: barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040730558. 

Kako je lahko še bolj udobno in lahkotno, da pridete do znanja, ki ga želite in se istočasno razvajate v udobju svojega doma. 

Lahkotno in veselo življenje vam želim. 

Barbara 

PS: Delavnico izvajam Barbara Klaus, sem Osebna wellness svetovalka ( prehrana, masaže, vadbe in terapije).  In sem Access Bars Facilitator, Access Facelift and Body Facilitator. In sem strastna raziskovalka življenja, ki  pridno obiskujem izobraževanja in napredne seminarje in vam bom vedno lahko ponudila nova znanja in delavnice. 

Vir: Access Consciousness.com
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...