Terra mater
energijska medicina, energijske terapije

Terra mater - energijska medicina (Tehnološka izba, s.p.)

Kranjska cesta 9b
4208 Šenčur

0 zahval     66 ogledov

Zemeljska energija uravnovesi in zdravi telo ter duha

Energijska medicina

Brez energije ne moremo živeti, ne dobimo pa je samo s hrano, ampak jo naše telo črpa tudi iz okolja. Že davno so ljudje vedeli, kako življenjsko pomembna in zdravilna je za nas energija Zemlje, danes pa smo na to pozabili, vse manj smo v stiku z naravo, z zemljo, v zaprtih prostorih in nam te energije primanjkuje, zato smo v neravnovesju, to pa vodi v bolezni in čustvene ter duševne stiske. Energijska medicina je metoda zdravljenja z zemeljsko energijo (matriksom), ki pomaga k ravnovesju na vseh področjih bivanja.  

Energijski terapevt je samo prevodnik te energije, ne dodaja svoje energije. Ko se telo dovolj oskrbi s to energijo, lahko začnejo delovati vsi energijski centri. Tako energijski terapevt ne zdravi neposredno posameznih bolezni in stanj, ampak z dovodom energije pomaga, da telo samo začne vzpostavljati homeostazo – ravnovesje. Energijska medicina ni nadomestilo za zdravljenje, podpira pa vse zdravilne procese.

Za koga je dobrodejna?

Za vse, ki čutite kakršnokoli nelagodje – telesno ali duševno. Na telesni ravni se to kaže kot bolečine, pomanjkanje energije, bolezni (od lažjih do hujših, kratkotrajnih ali kroničnih), padec avtoimunskega sistema, na duševni ravni pa kot brezvoljnost, izgorelost, nemoč in podobno. EM je uspešna tudi pri različnih poškodbah, kjer spodbuja celjenje.

Primerna je tudi za otroke po 8. letu starosti, predvsem kot podpora pri ponavljajočih se boleznih (npr. prehladih) ali duševnih obremenitvah, terapije pa trajajo krajši čas kot pri odraslih.

Terapije

Posamezna terapija traja od 30 minut (pregled in osnovno polnjenje) do 60 minut, odvisno od trenutnega stanja. Ob prvem obisku se z vami najprej pogovorim in nato preverim splošno stanje telesa – energijske centre in njihovo delovanje – ter naredim kratko polnjenje. Naslednje terapije prilagajam glede na odziv vašega telesa. Ob nekaterih težavah vam lahko svetujem, kako si sami izboljšate stanje. Naučim vas lahko postopkov, kako ohranjate energijo. Prav vaša želja po izboljšanju in sodelovanje pri zdravljenju sta ključna na poti k vzpostavitvi želenega stanja.   

Prispevek za 30 minut je 15 evrov, za 60 minut pa 30 evrov.

Energijska terapevtka

Sem Lučka Tancer, delala sem kot lektorica in redaktorica pri časnikih in revijah, ob tem pa sem se šolala na področju energijske medicine pri dr. Suzani Landripet in pridobila naziv energijske terapevtke. Za to sem se odločila, da bi izboljšala svoje življenje in da bi pomagala k temu tudi drugim.

Za več informacij in za dogovor za terapijo pokličite tel. št. 041 707174, Terra mater. Prvi obisk je brezplačen.

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Terra mater - energijska medicina (Tehnološka izba, s.p.)

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...