Biznis ZAME
Tina Grilc

7 zahval     974 ogledov

Tina Grilc je nasmejana predavateljica in podjetniška mentorica. Leta 2012 je pustila službo za nedoločen čas v velikem mednarodnem podjetju in kljub strahu, dvomom in nasprotovanju okolice zaplavala v podjetništvo - z veliko vizijo in še večjimi sanjami :) Nikoli več se ni ozrla nazaj. Svojo izkušnjo je zapisala v angleški knjigi Live the Life You Desire.

Vse napake in uspehe, ki se jih je naučila pri postavljanju svoje prve blagovne znamke S Tino v tujino in svoje blagovne coaching znamke na globalnem trgu tinagrilc.com popolnoma “z nule”, deli z drugimi. Podjetnicam in podjetnikom pomaga postaviti Biznis Zame – da dobijo Z=Zagon, stvari A=avtomatizirajo, se naučijo M=marketinga, ki mu stranke ne morejo reči ne ter jim razloži E-tehnologijo na enostaven in uporabniku prijazen način, da lahko njihovo podjetje hitreje raste, ne da bi morali delati več.

Na globalni ravni dela kot coach za denarne preboje, v Sloveniji pa podjetniki povezuje v Facebook skupini "Podjetništvo z nasmehom". Verjame v to, da mora vsak izmed nas sanjati velike sanje in si dovoliti, da se uresničijo. Zaljubljena je v bordanje pozimi oz. vse do maja ali junija, potapljanje, hojo po brezpotnih poteh in potovanja. Vsako leto se loti enega novega športa. V zadnjih letih so si sledili potapljanje, terensko jahanje, plezanje … in letos salsa :). Kdo ve, kaj prihaja naslednje leto?:)

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  Biznis ZAME, Tina Grilc s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...