Sarah Flego
Reiki masaže, klasične masaže, Reiki terapije, Reiki tečaji

Reiki masaže, klasične masaže, Reiki terapije, Reiki tečaji

Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana

1 zahval     262 ogledov

Izvajam klasične masaže, Reiki masaže in Reiki terapije, organiziram pa tudi Reiki tečaje (po Usui sistemu). 

Sem oseba, ki že od kar ve zase, čuti, da je njeno poslanstvo pomagati drugim ljudem. Od nekdaj so me zanimali ljudje, njihovo razmišljanje in odnosi med ljudmi. 

Ves čas se sprašujem, zakaj prihaja do depresij in težkih občutkov, paničnih napadov in vsiljivih »negativnih« misli. Zakaj nismo samo srečni, veseli in pozitivni, ko pa je lahko življenje tako preprosto? Še zdaj ne poznam odgovora na vsa ta zastavljena vprašanja, ki se mi podijo po glavi že celo življenje. Vem pa, da ko začnemo delati na svoji osebni rasti, ko sprejmemo sami sebe in svoje občutke in jim samo pustimo, da so tam – pa naj bo to strah, žalost, jeza in vsi ostali občutki, ki jih imenujemo “negativni” … No, takrat lahko te občutke preprosto samo sprejmemo, saj so del NAS in se ne borimo več proti njim. Verjamem, da se vse zgodi z razlogom – tudi, da ti bereš to, ne more biti naključje. 

Če te pot pripelje k meni, bo to z namenom. Ne morem ti obljubiti, da bom rešila vse tvoje težave, lahko pa ti obljubim, da bo Reiki spremenil tvoje življenje na bolje - ker Reiki je ljubezen in vodi tja, kjer se skriva naš notranji mir.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Reiki masaže, klasične masaže, Reiki terapije, Reiki tečaji

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...