Sofijino duhovno posestvo
duhovno in meditacijsko središče

Sofijino duhovno posestvo

Črešnjevec 84
2310 Slovenska Bistrica

0 zahval     10 ogledov

Duhovno in meditacijsko središče za vse starosti

Moja želja je, da se ljudje, ki stremimo k istemu cilju združujemo. S tem dvignemo moč energij sebi in drugemu udeležencu in še tistemu, ki ga sploh ni tam. Ustvarila sem matrico delovanja medsebojnega prepletanja energij kot so energija človeka, energija živali, energija rastlin, energija Zemlje, energija Sonca, energija Lune, energija vseh ostalih planetov na Sofijinem posestvu in odprla vrata.

Nagovarjam vse, ki želijo spremeniti svoje življenje, da se podajo na pot, kajti človek mora prebuditi vse te energije v sebi, torej se jih spomniti, se spomniti kaj mu te energije prinašajo ali odnašajo, se jih naučiti uporabljati in se naučiti venomer se jih zavedati. Kajti zavedanje je tisti činitelj, ki te drži v stanju sreče.

Ker pa je danes toliko dražljajev, ki nas odvračajo od tega zavedanja je težko ohranjati stanje sreče, zato so skupine ljudi, ki se medsebojno podpirajo in se učijo drug od drugega zlata roka podpore srečnega življenja. Vse to vam nudi naša skupina. Ljubezen in modrost nimata meja na Sofijinem posestvu.

Na posestvu izvajamo energetske tretmaje, udeležite se lahko skupinskih meditacij tako na spletu kot na posestvu, se učimo muder, izvajamo jogo, pripravimo vam Jyotish natalno karto, postavljamo nebesne labirinte ... vse z željo po vašem duhovnem napredku.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Sofijino duhovno posestvo

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...