Studio Umetnost dotika
masaže, access bars

0 zahval     41 ogledov

V studiu Umetnost dotika, ki deluje na ljubljanskem Viču, si prizadevamo ohraniti zdravje naših obiskovalcev ter obiskovalk.

Ponujamo:

  • različne vrste masaž (od klasične, tibetanske do havajske lomi-lomi, pa tudi protibolečinsko masažo). Vse zvrsti omogočajo lažjo gibljivost telesa, zmanjšanje bolečin, boljšo prekrvavitev in splošno boljše počutje posameznika.
  • Ročna limfna drenaža deluje tudi antistresno, učinkovita pa je z dveh vidikov: z zdravstvenega  vidika: uspešna je po operacijah mazektomiji (odstranitev dojke), odpravlja migrene in glavobole, zmanjšuje zatekanje (priporoča se nosečnicam) in pomaga po poškodbah. Uspešno zmanjšuje kronično utrujenost in kronična vnetja dihalnega sistema, odpravlja stres in razstruplja telo.

           S kozmetičnega vidika:  odpravlja celulit (limfna drenaža je poglaviten proces pri                            anticelulitnih programih), ohranja elastičnost kože, uporablja se jo kot preventiva       pri zatekanju  nog, zdravi problematično in aknasto kožo ter poskrbi za splošno regeneracijo organizma.

  • Tretma Access Bars je nežna tehnika, pri kateri z dotikanjem 32-ih točk na glavi sprožimo proces samozdravljenja.  Naši možgani namreč v 15 minutah preidejo v tetha stanje – to je stanje globoke sprostitve in se s tem odpira prostor zavedanja v našem življenju.

V teh točkah se skrivajo vse vaše misli, omejitve, ideje, čustva in prepričanja, pa tudi sodbe in razmišljanja na posameznem področju. Skozi tretma se raztapljajo blokade na večjih področjih naših življenj.  Podobno kot bi pritisnili tipko 'reset' na računalniku. Barsi nam omogočijo zavedanje, da lahko spremenite karkoli v vašem telesu in v življenju. Tretma ugodno vpliva na psihično stanje (nespečnost, depresija, napadi panike) in zmanjšuje stres, ugodno vpliva tudi na posledice travm in zdravje posameznika.

Poleg 'barsov' izvajamo tudi nekatere Accessove telesne procese, ki tudi nudijo odlično podporo vašemu zdravja (MTVSS, Celični spomin, Korekcija vida in Energijski facelift ter mnogi drugi).

  • Raztezanje na  raztezni mizi  vam bo pomagalo pri naslednjih težavah: pri bolečinah v hrbtenici (predvsem križ), sprostilo vam bo mišice, zmanjša se pritisk na diske, izboljšajo se krvni obtok, motorika, gibljivost, olajšajo se poporodne težave (poves organov).

 

Organiziramo tudi manjše dogodke, kot so meditacije, izmenjave Accessovih tretmajev (za praktike) ter včasih dogodke, povezane z branjem oz. knjigami.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  Studio Umetnost dotika

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...