Tjasa Strle
Access Bars

0 zahval     201 ogledov

Tjasa Strle Studio je prostor za raziskovanje možnosti, ki jih imamo v naših življenjih. Je prostor za sprostitev in zaupanje.

Obstaja tehnika, ki ti lahko izboljša življenje. Nekoč sem jo izbrala zase in življenje je postalo radostno ter izpolnjujoče. V Access Bars® 100% verjamem in jih zato želim deliti tudi s teboj.

Kaj so Access Bars®?

Access Bars® je 32 točk na glavi, ki so povezane z različnimi področji v življenju. S tem, ko se jih nežno dotaknemo povzročimo, da se začne električni naboj, povezan z mislimi, čustvi, občutki, dogodki, ki smo jih tekom let shranili v naših možganih, nevtralizirati. Na ta način v naše življenje pripeljemo več lahkotnosti, veselja in neobremenjenosti s preteklimi dogodki. Naše življenje kar naenkrat postane bolj veselo, lahkotno in izpopolnjujoče. 

Access Bars® so pomagali že tisočim ljudem po vsem svetu. Odraslim in otrokom so spremenili življenje na področju zdravja, telesa, spolnosti, radosti, umirjenosti, kreativnosti, denarja, podjetništva ali šolskih obveznosti. Njihova življenja so postala bolj lahkotna, radostna in veličastna.

Kaj, če je čas, da se nehamo omejevati? Boš izbral/a to zase?

Vabljen/a, da me obiščeš.

Tjaša

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Tjasa Strle

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...