Transformacijska Tehnika TISA
Transformacija, Informacija, Samozdravljenje in Aktivacija

Ines Žiga s.p.

1000 Ljubljana

0 zahval     45 ogledov

Moja pot se je začela pri 13 letih, ko mi je mrtva babica dala vedeti, da je še vedno živa.

Bila je mrtva, vendar je za mene odprla oči in sem nekako vedela, da ona še vedno živi. Ne več kot telo, ki sem ga poznala, ampak kot živa esenca nje še naprej, čeprav vam takrat ne bi mogla razložiti, kako sem to intuitivno vedela oziroma začutila.

Pri 15 letih so se mi začele kazati vizije dogodkov v prihodnosti. In to zelo intenzivno, vse do 17 leta, ko sem z glavo udarjala ob kuhinjski zid in prosila, da se to konča, ker so vsa moja videnja postali dogodki z nesrečnim koncem. Vendar se kljub temu ni ustavilo, kvečjemu samo malo zmanjšalo. In to me je strašilo. In me zaznamovalo.

Prav tako tudi videnje duhov, ujetih duš mi ni olajšalo življenja. :)

Posledično je to tudi bil vzrok, da sem zato vse svoje življenje bila v iskanju odgovorov. Kdo sem jaz? Kdo smo mi in kaj vse to za nas pomeni? Kaj je smisel življenjskih dogodkov in kaj nam vse to sporoča? Kaj jaz lahko naredim, da si življenje olajšam in si ga spremenim? Kako lahko še hitreje pridem do notranje osvoboditve in vseh odgovorov? In še bi lahko naštevala...

Poleg bioenergije sem se na svoji poti srečala med drugim še s tehniko ThetaHealing in v letu 2012 končala za učiteljico te neverjetne tehnike, ker me je navdušilo znanje mišičnega testiranja - spraševanje lastnega telesa in dobivanje jasnih odgovorov in hitro spreminjanje naših negativnih vzorcev v pozitivne.

Vendar se tudi tukaj nisem ustavila, saj sem vedela, kaj pomeni ujeta čustvena energija in stari spomini v telesu. In leta 2020 mi je bil prikazan in skanaliziran Način takojšnjega dostopa do vseh naših spominov iz preteklosti in vseh ujetih čustvenih energij, ki nas držijo na mestu, in Način, kako to lahko takoj spremenimo brez predhodnega znanja. Samo z neverjetnim spominom in sposobnostmi, ki ga naše telo že ves čas v sebi ima. .

Nastala je Transformacijska Tehnika TiSA, ki pomeni Transformacija, Informacija, Samozdravljenje in Aktivacija, kjer sem združila 2 močni tehniki za osvoboditev sebe ter način, kako ljudi v 20 minutah naučiti ti dve močni tehniki za takojšnjo uporabo na sebi.

Kot prvo tehniko spraševanja lastnega telesa, kjer se takoj dobijo z vprašanji direktni odgovori od svojega telesa in jasen vpogled, zakaj nam na nekem področju v življenju ne gre.

In kot drugo TISA osvobodilni način, kjer smo takoj v preteklosti v vseh svojih spominih, kar se nam je zgodilo do sedaj in v direktnem stiku s čustveno in ujeto energijo samo z enim pogledom in v dovoljenju, da se končno vsega tega tudi osvobodimo, spustimo in razbremenimo. In si spremenimo življenje v želeno smer.

Najlepše od vsega je to, da ne potrebujemo predhodnega znanja za direktni dostop do vsega, kar v telesu mi smo, kaj čutimo ali mislimo. Naše telo nam to z veseljem odkrije samo. :)

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Ines Žiga s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...