UNI razvoj
center univerzalnega razvoja in razvojnega sodelovanja©

UNI RRC - UNI RAZVOJ

Oblakova ulica 32
3000 Celje

Vlado

00 386 (0)69 686 680

unide.ibds@gmail.com

0 zahval     118 ogledov

Vse se razvija - vesolje, narava, človeška rasa, gospodarstvo in od človeka ustvarjen svet.

Vsak sistem ima določena razvojna pravila. Razvojna pravila določajo obliko in smer razvoja sistema. Razvoj več sistemov je lahko v harmoniji ali v konfliktu. Kadar so sistemi v konfliktu - razvoj enega sistema ovira ali celo uničuje druge sisteme.

UNI RAZVOJ - CENTER UNIVERZALNEGA RAZVOJA© IN RAZVOJNEGA SODELOVANJA© 

Verjamemo v univerzalni trajnostni RAZVOJ
univerzalni razvoj©: razvoj je naravni / vesoljni zakon, vse se razvija, razvoj je povsod

Zaupamo v večjo vrednost in uspešnost delovanja ljudi v SODELOVANJU
razvojno sodelovanje©: ustvarjanje sinergije, posamezniki v sodelovanju skupaj ustvarimo energetski presežek - razvojno energijo, ki omogoča rast / razvoj skupine in članov skupine

IZVAJAMO DELAVNICE, TRENINGE, TEČAJE / USPOSABLJANJE

Univerzalnega razvoja© in razvojnega sodelovanja© (vodi ustanovitelj gibanja) na naslednjih področjih: osebni razvoj, socialni razvoj, ekonomski razvoj, razvoj dejavnosti in storitev, razvoj posla in poslovanja, medkulturni in mednarodni razvoj. Usposabljanje za vlogo, funkcijo, položaj in poklic prihodnosti »uni razvojnik« in »organizator omrežja sodelovanja«.

NUDIMO SODELOVANJE

Nudimo sodelovanje, pomoč in podporo pri razvojnem in poslovnem delu (socialno-ekonomski, gospodarski razvoj) vaših dejavnosti in aktivnosti.

GRADIMO OMREŽJE »RAZVOJA IN SODELOVANJA« - RAZVOJNEGA SODELOVANJA©

Omrežje omogoča višji nivo aktivnega delovanja in razvoja predvsem na področjih: osebnega usposabljanja / napredovanja / razvoja, aktivne socialne rasti, socialno-ekonomskega razvoja, poslovnega razvoja (prejemanje in izvajanje storitev, razvoj posla, poslovanja / zaslužka).

NUDIMO PROSTOR

V Celju, v bližini bolnišnice in šolskega centra, v poslovni hiši, oddajamo prostor 30 m2 (do cca 30 ljudi) in 17 m2 (do cca 10 ljudi). Nudimo urni, večurni in dnevni / vikend najem po dogovoru. Prostori so zelo primerni za izvedbo različnih individualnih in timskih dogodkov (terapije, usposabljanja, delavnice, tečaji ipd.) saj so v mirnem nemotenem okolju, vsem dostopnem pritličju, imajo 2 posebna vhoda, predprostor / čakalnico, lastne sanitarije, zelo veliko (deloma brezplačno) parkirišče, WIFI in drugo. Notranjost prostorov se lahko prilagodi različnim dogodkom. Nudimo tudi organizacijo dogodkov. Prednost dajemo najemnikom, ki izvajajo alternativne, praktične in razvojne dejavnosti.

UNIVERZALNE / TRAJNOSTNE POTI RAZVOJA - ZA PRIHODNOST.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  UNI RRC - UNI RAZVOJ

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...