Veduna Retreats
center za trajnostno, ustvarjalno in zavestno življenje

0 zahval     357 ogledov

VEDUNA je retreat center v okolici Velenja.

"Veduna je prostor globoke naravne lepote, mirne in sproščene energije in predvsem kraj, kjer je mreža življenja očitno še nedotaknjena. Hvala, ker ste ustvarili prostor za sveto ceremonijo, zdravljenje in molitev." Little Grandmother - Duhovna učiteljica, Šamanka in Čuvarka modrosti

Pri nas gostimo široko paleto delavnic in oddihov navdihujoče množice domačih in tujih izvajalcev in učiteljev, ki prihajajo na Veduno, da bi delili svojo modrost in znanje.

Novejše stavbe so zgrajene po nizko energetskih in pasivnih gradbenih standardih s pečmi na drva in pečmi iz gline, ki omogočajo udobje v zimskih mesecih. Vse recikliramo, in naš namen je, da bo Veduna v bližnji prihodnosti povsem brez plastike za enkratno uporabo.

Veduna se nahaja na 600 m nadmorske višine. Območje 23 hektarjev ekološkega zemljišča je namenjenih za pridelavo sadja in zelenjave po načelih permakulture in biodinamike.

 

PROSTORI

Na Veduni je na voljo veliko prostora ter različnih poslopij. Vsem je skupen čudovit pogled in razgled na okoliške hribe in gore.

Prostori med drugim obsegajo: polno opremljen studio za jogo in meditacijo, prostor za različne delavnice, prostor za individualne terapije, mini kavarno, tergovinico ter velik svetel prostor za predavanja in sprostitev s pečjo na drva in panoramskim razgledom. Kmalu bo na voljo tudi umetniški/lončarski studio. 

Zunanje jezerce, savna in ognjišče so odlična mesta za oddih in sprostitev v naravi.

Stavbe na Veduni so zgrajene po standardih nizke porabe energije / pasivne hiše. Naš center za umik je tradicionalno oblikovan, narejen iz lokalnega lesa, postavljen s strani lokalnih obrtnikov.

 

HRANA

Hrana je naša strast. Preprosta, sveže nabrana, z ljubeznijo pridelana in pripravljena. Hrana, ki je polna vitalne življenjske energije ter zelo okusna.

Vsa naša hrana je organsko pridelana na Veduni ali lokalno, v okolici. Vsak dan nudimo tri veganske ali vegetarijanske obroke.

KONTAKT

Če si želite pripraviti oddih, delavnico ali drug dogodek v objemu narave, nas kontaktirajte.

Z veseljem bi vas spoznali.

hello@vedunaretreats.com

www.vedunaretreats.com

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Veduna Retreats

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...