Založba Rotis
knjige za osebno in duhovno rast

Založba Rotis, knjige za osebno in duhovno rast!

Zg. Kungota 13 A
2201 Zgornja Kungota

0 zahval     12 ogledov

Založba Rotis je majhna družinska založba, ki jo že 31 let vodiva zakonca Miran in Melita Roj.

Najprej sva od leta 1985 imela tiskarno, v kateri sva tiskala reklamne kataloge, revije in knjige za razne založbe in samozaložnike, leta 1991 pa sva ustanovila svojo založbo ter začela tiskati tudi svoje knjige in sva tako istočasno vodila dve podjetji.

Kmalu po osamosvojitvi Slovenije je prišlo do propada vseh velikih tovarn v Mariboru, ki so bile naše glavne stranke v tiskarni, tako da smo tiskarno prodali in se posvetili samo založništvu.

V več kot trideset let delovanja, smo v Založbi Rotis izdali veliko knjižnih uspešnic, ki smo jih prodajali v zelo visokih nakladah – nekatere tudi v 15 in 20 tisoč izvodih. Veliko teh uspešnic je razprodano in jih ni več v ponudbi na naši spletni strani. Prihajajo pa vedno nove, med njimi tudi Zapri oči, da vidiš!, avtorice Claudie Andromedas - Slovenke, ki živi v Španiji.

Ravno to knjigo Zapri oči, da vidiš! želim predstaviti vsem članom in sledilcem  Svetloba.si, ker gre za močno in živo knjigo s področja osebnega oz. duhovnega razvoja, ilustrirano z avtoričinimi umetniškimi slikami s kozmičnimi kodami.

 

Založba ROTIS uspešno posluje že 31 let, glavni del našega založniškega programa so priročniki za osebno in duhovno rast, manjši del pa tudi knjige za otroke.

Ob velikih prodajnih uspešnicah nam največ pomenijo naši zvesti kupci – naši bralci! 

Pred časom mi je ena bralka ob naročanju knjige NAUČITE SVOJEGA OTROKA RAZMIŠLJATI rekla: »Veste, gospa, moje podatke itak imate, ker jaz imam skoraj vse vaše knjige! Vsaka vaša knjiga res pomaga pri tistem o čemer piše! Pa vedno ste prijazni in si vzamete čas za pogovor!«

Pred kratkim pa je ena starejša gospa po telefonu naročila že šesti izvod knjige KO DAŠ VSE OD SEBE, pa sem jo vprašala, zakaj potrebuje toliko teh knjig? Rekla je, da jih za darila daje sosedom in sorodnikom, ki imajo mladino - da bi to knjigo morali prebrati vsi starši in vsa mladina že od osnovne šole naprej!

Lahko si samo predstavljate, kako sem vesela takšnih navdušujočih besed za knjige, nad katerimi sem tudi jaz kot urednica bila tako navdušena, da sem jih sploh izbrala za naš založniški program – seveda sem takrat mislila tudi na naše bralce!

Zapri oči, da vidiš!

Zapri oči, da vidiš!

Claudia Andromedas
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Založba Rotis, knjige za osebno in duhovno rast!

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...