Zdravilni moški krog
zdravljenje moškega

Zdravilni moški krog

5000 Nova Gorica

Boštjan Sanič

040626630

sanic.bostjan@gmail.com

0 zahval     43 ogledov

Srčno te vabimo dragi brat, da se nam pridružiš. Skupaj bomo raziskovali odpirali, najgloblje rane, ki so nam bile zadane skozi življenje in zgodovino. Za vse nas bomo držali energijski prostor, se podprli, poslušali, upoštevali, videli…da se bomo lahko počutili varne, ljubeče, sprejete, …Obenem pa prebujali notranji ogenj, pogum, samozavest, …Dotaknili in zdravili bomo vse aspekte moškega (divji moški, bojevnik, čarovnik, kralj, ljubimec, …)

Tukaj smo za vse nas, da skupaj rodimo novega moškega.
Moški krog je namenjen vsem moškim, ki si želijo spoznati svoje globine. Dovolili si bomo začutiti sebe v vsej svoji celosti, ne samo trdega ''močnega moškega'' ampak tudi našo mehko, sočutno, nežno, ljubečo plat.

Zakaj moški krog? Zato da se lahko predamo. Zato da se lahko izrazimo, da smo videni, slišani in sprejeti. Da lahko komu zaupamo .In seveda da se lahko podružimo v prijetni družbi. 
Ko se moški srečamo s to namero - podpreti drug drugega je vedno osvobajajoče in zdravilno. 
Moški krog organiziramo Igor Žagar,Boštjan Sanič in Jan Malus.

Krog bomo vodili:


Sanič Boštjan

Intuitivno zdravljenje z različnimi tehnikami, držanje energijskega skupnega polja, terapevt, maser. Z globokim sočutjem ter pod vodstvom kristusove zavesti vodi v transformativne procese in s tem zdravljenje osebnih ran, ter dvigovanje kolektivne zavesti.

Jan Malus

Intuitivni energijski in zvočni terapevt z globokim osebnim spoznanjem ranjenih delov sebe. Z zvokom odpira vrata in podpira zdravljenje bolečinskih jeder. Drži odprt varen prostor za čustvena izražanja, čutenja in občutke, vpoglede v rane (travme) z ljubeznijo, sočutjem, sprejemanjem.

Igor Žagar


Izhaja iz šole Ogorevca in Pretnarja, izvaja različne vrste terapij, energijsko delo z naravo in njegovimi elementi ter življenjskimi izkušnjami, mojster joge in Qigonga, potovanja z šamanskim bobnom. Z dihalnimi tehnikami pelje v svet energij, da lahko lažje in globje odpremo svoje srce.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Zdravilni moški krog

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...