Zvok Svetlobe
zvočne gong kopeli, intuitivna glasba, zvočne terapija

0 zahval     27 ogledov

Gong kopeli so namenjene vsem .Frekvence (ki segajo do 20.000 Hz) teh starodavnih, ročno ter skrbno izdelanih inštrumentov se širijo po našem telesu, posegajo v naše organe in celice , tekočine, napetosti, krče, blokade, jih nežno mehča in tako zdravi naše fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo.

Zato lahko med in po kopeli se dvigujejo potlačena čustva, ki so povzročila blokada v našem telesu, čustvene procese, ki smo jih že zdavnaj pozabili in zanemarili, vse zato, da jih sprejmemo, integriramo in sprostimo. Pogostejša pa so doživetja, ki so lahkotna, sproščena, prečiščena, blažena.

Ker je zvok gonga sproščujoč in pomirjujoč, centrira in daje energijo, preoblikuje in zdravi, se gongi uporabljajo v zvočni meditaciji/vibracijski terapiji in v jogi že od daljne preteklosti do danes.

Obstaja veliko dokazov, da frekvence gonga pomagajo zmanjšati stres in sprostiti čustvene blokade. Znanstveni dokazi kažejo, da nekatere oblike zvočne terapije spodbujajo poškodovane človeške verige DNK, da se popravijo. Nekateri toni naj bi spodbujali vitalnost in zdravljenje ter povečali srečo.
Božanski zvok/frekvenca je vzrok za vse manifestacije. Poznavalec skrivnosti zvoka, pozna skrivnost celotnega vesolja.

Vse je energija in to je vse. Uglasite se s frekvenco resničnosti, ki jo želite in ne boste mogli drugače, kot da bi to resničnost dobili. Ne more biti drugače. (Einstein)

Če želite odkleniti skrivnosti vesolja, razmišljajte o energiji, frekvenci in vibracijah. (Nikola Tesla)
Boštjan

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Zvok Svetlobe

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...