Sandra  Mars

Sporočilo Boginj: Pusti se presenetiti

Pripravil/-a: Sandra Mars

Dostikrat ne dopuščaš razpleta ali drugačnega izida, ker si navezan/-a na to, kako stvari so. Vnaprej določiš, kaj je v tem odnosu mogoče in kaj ni. Ocenjuješ, kaj ti bo ta situacija dala in česa ne. Situacija ti je znana in odnos poznan.

Želiš si nekaj drugačnega, vendar dobro veš, da dokler boš delal/-a iste izbire in deloval/-a na isti način, se prav nič ne bo spremenilo. Če se boš obnašal/-a vedno isto, ne boš deležen/-a drugačnega izida.

Ljudje se odzivajo na tvojo energijo in življenje ti vrača to, kar ti sam/-a daješ. Tvoja energija privlači kot magnet tvojo okoliščino in okolje. Pomembno je, da se odpreš za novosti in spustiš kontrolo. Opusti stare zgodbe in vsa svoja prepričanja, kakšna mora biti izkušnja ali kako se mora nekaj zgoditi in se popolnoma prepusti “trenutku zdaj”, ne da bi nanj vplival/-a s predsodki ali predstvami. Ne doživljaj predvidljive prihodnosti na podlagi poznane preteklosti. Tega trenutka še nikoli nisi doživel/-a, nov je zate in ga zato doživi kot novega. V odnosu se vedi, kot da si vanj vstopil/-a prvič, v situacijo se podaj z duhom novega doživetja. Pusti se presenetiti.

5 odzivov     480 zahval     633 ogledovPRIJAVI SE  
Odzivi prejemnikov 5
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
DARJA
  komentiral 4 mesec nazaj
❤ Hvala ❤
Natka
  komentiral 8 mesec nazaj
Hvala Sandra.
Bo že držalo.
Jana
  komentiral 10 mesec nazaj
Prava inspiracija v tem trenutku. Tudi to je prijetno presenečenje.
Hvala, ker ste.
Nataša
  komentiral 11 mesec nazaj
Hvala ❤️
Marija
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala in ja res drži, lp
Nalagam...