Anna  Petković

Facebook & Splet + ...= TEMA.

7. junij 2019    32 ogledov

Ali bi mi verjeli, če bi vam povedala, da preden greste spat, vse FB slikice drugih ljudi in njihove filmčke in njihove poste, ko pogledate lahko k sebi navlečete slabo voljo, slabe odnose in čudne stvari? :)

Ali bi mi verjeli, če bi vam povedala, da preden greste spat lahko razmišljate o neki ženski s FB tudi če ni vaša žena samo zato ker ima tako seksualno energijo, ki ni pozitivna a je tako ''prilepljena'', da se lahko vanjo kar zaljubite? Vmes prevarate še ženo in še kaj?

Ali bi mi verjeli, da če vam povem, da če preveč gledate poste-tekstovne zapise, slike in druge obraze tujih ljudi, ki jih fizično ne bi nikoli spoznali vam lahko prinesejo v življenje slabo?

Ali bi mi verjeli, če bi vam povedala, da se lahko samo preko sms sporočil z neko prijateljico ''navidezno zaljubite'' ker ji preveč svoje energije dajete ona njene,ker je razočarana in nima urejenega spolnega življenja in se potem to na vas ''nalepi'' :)

Ali bi mi verjeli, da je to neustavljivo in da zato imajo danes ljudje takšne in drugačne težave, ker nimajo svojega focusa in moči. In ne znajo voditi svoje življenje in ne znajo drugim ljudem in stvarem reči NE. :)

Vir: Anna Petkovich
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...