Anna  Petkovi─ç

Facebook & Splet + ...= TEMA.

7. junij 2019    32 ogledov

Ali bi mi verjeli, ─Źe bi vam povedala, da preden greste spat, vse FB slikice drugih ljudi in njihove film─Źke in njihove poste, ko pogledate lahko k sebi navle─Źete slabo voljo, slabe odnose in ─Źudne stvari? :)

Ali bi mi verjeli, ─Źe bi vam povedala, da preden greste spat lahko razmi┼íljate o neki ┼żenski s FB tudi ─Źe ni va┼ía ┼żena samo zato ker ima tako seksualno energijo, ki ni pozitivna a je tako ''prilepljena'', da se lahko vanjo kar zaljubite? Vmes prevarate ┼íe ┼żeno in ┼íe kaj?

Ali bi mi verjeli, da ─Źe vam povem, da ─Źe preve─Ź gledate poste-tekstovne zapise, slike in druge obraze tujih ljudi, ki jih fizi─Źno ne bi nikoli spoznali vam lahko prinesejo v ┼żivljenje slabo?

Ali bi mi verjeli, ─Źe bi vam povedala, da se lahko samo preko sms sporo─Źil z neko prijateljico ''navidezno zaljubite'' ker ji preve─Ź svoje energije dajete ona njene,ker je razo─Źarana in nima urejenega spolnega ┼żivljenja in se potem to na vas ''nalepi'' :)

Ali bi mi verjeli, da je to neustavljivo in da zato imajo danes ljudje tak┼íne in druga─Źne te┼żave, ker nimajo svojega focusa in mo─Źi. In ne znajo voditi svoje ┼żivljenje in ne znajo drugim ljudem in stvarem re─Źi NE. :)

Vir: Anna Petkovich
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...