Anna  Petković

Slaba ali dobra družba?

10. junij 2019    36 ogledov

 

Največkrat odložimo na svoje poličnike stvari, ki jih ne potrebujemo, ali pa predmete, ob katerih nam je pri srcu vedno toplo: stare spominke, darila, fotografije, kamenčke iz morja, rojstnodnevna darila prijateljev, steklene svečnike in podobno.

 

Tudi jaz to delam oz. sem počela. Sedaj pa dobro premislim, čigava darila dam na poličko in od kod so prišla. Vsako darilo ima svojo energijo. Včasih si pošiljatelj ne more privoščiti darila, zato vam lahko podari svoje staro darilo od nekoga, ki je bil ravno tisti teden ali leto nazaj pri njem. Vendar energije potujejo – skupaj z darili. To je dokazano, a sedaj vam ne bom pisala o tej moči potovanja energij. Za vse tiste, ki ne verjamete, bom ustvarila posebno rubriko/naslove z znanstvenimi dokazi. Tu pa jih bom omenila le nekaj. Mogoče boste kasneje našli osebne izpovedi družin, ki so mi potovanje energij osebno razložile, npr. kaj se je dogajalo pri njih doma zaradi nekega svečnika, okvirja ali parfuma.

 

''Po hčerini uporabi parfuma, ki ga je dobila za darilo, je hči vedno čutila močne slabosti in vedno je padala na tla. Dobili smo diagnozo, anksioznost.''

 

Ta parfum mi nikakor ni šel iz glave, zato sem se začela spraševati, ali je res tako pomembno skrbeti za darila, ki jih prejmem. Kdo bi bil lahko tako zloben?

 

Moči posameznika in njegovih energij.

 

Da bi prišla do odgovora, sem se odpravila do vseh t. i. ''duhovnih'' zdravilcev, kasneje sem brala tudi knjižno gradivo, in sicer o energijah posameznika ter ritualih, ki so možni, da se tekočina spremeni in da se s teboj zgodi nekaj slabega. In si rečete: ''Pa saj to ni res!'' Na žalost je.

 

In kako pomagati zdaj tej družini? Pomagali smo ji s kontaktom, ki na svojstven način reši težave, da ne pride do še hujše oblike predpisane diagnoze.

 

No, in te različne osebe so pomagale na različen način. Samo na določenih mestih je to resnično pomagalo. Vendar naj omenim, da je včasih pomembna samo človekova zloba in da je lahko že parfum sredstvo, ki dobesedno ubija. To je odvisno od tega, kako žalosten, temačen, tragičen ali jezen je nekdo, ki ti darilo podari. Pomembno je tudi, s kakšnim denarjem ga kupi. S svojim ali od nekoga drugega? Če je bil med nakupovanjem še žalosten in brez denarja ter je darilo moral kupiti skorajda na silo, je še slabše. Kajti če nekdo od sebe daje prisilno, je to zelo hud energetski naboj.

Vemmmmmmm. Vem, da se sliši čudno, da to stori marsikdo in to večkrat. Ali se tudi vi kdaj tako počutite med nakupom? Ali naredite kaj za dobro voljo in opustite negativne misli? Če jih ne opustite, mi verjemite, da spadate med tiste, ki večkrat bolj nagajajo, kot pa delajo dobro. In če to počnete doma lastnim otrokom, nikdar ne bo tako pravljično in mirno, kot je prikazano kdaj v filmih. :)

Filmi, da ali ne? Pomembno je, da si zapomnite trenutke, ki so tam prikazani na iskren način – in ko so taki, so energije dobronamerne ter močne. Kajti tudi dobri ljudje imajo svojo moč.

Vir: Anna Petkovich
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...