Alen Vog..

Sam s seboj

piše: Alen Vog..
2. marec 2020    32 ogledov

Sam doma..na sede┼żni zraven psa..na tv mi Scorpions - Still Loying you igra..

i will be there i will be there..love only love...

zraven vseh zvokov..presine cez uho..obcutek v srcu..nemir..a hkrati svoboda..

spomin na nekaj a hkrati se zavedas da je to usoda..ne poznas odgovora..zacutis v sebi globino..bolecino a hkrati toplino..

izgubis se ..zapres oci..izpod katerih solza spolzi...zazelis si hkrati objem nekoga tam..a zelis si biti dalec stran..sam..bit mocan kot znas, ponosen nase, na svoj notranji glas, a hkrati jezen ker se zdaj ne poznas..

zelis objet miljone ljudi, razdelit ljubezen katera v tebi zivi..razsirit globino..izbrisat vseh bolecino..a ves da nimas te moci..

odpres oci..na telefonu sto obvestil kako te vseckajo..kako mislijo da te poznajo, kako mislijo da te imajo..v resnici te nima nihce..ob njih si samo tisto kar oni zelijo..v resnici si pa osamljen ker si drugacen in tega ne zacutijo..

Solza spolzi od srece, ko pogledas v kotu tam na tleh psa, ko se je skobacal in zaspal..ko vidis kako je srecen..kako lahkotno trdo spi, ker se zaveda da njegovo zaupanje si ti..v mislih posljes mu objem in cartljivost..takoj zacuti pa ocke odpre..ti pa skrijes obraz da ne vidi solze..ker zelis da je srecen in ne cuti tega kar cutis ti..

V sebi odkrivas LJUBEZEN, v sebi isces TOPLINO, brises OSAMO, kot mali otrok, ki za to potrebuje MAMO!

Listen to your heart..ÔŁĄ´ŞĆ

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...