Marisa El Rosa

Preprogramirajte se v večno življenje!

21. junij 2021    213 ogledov

Zaradi evolucije Izvira (sinonimi: Narava, Vesolje, Ves obstoj), iz katerega vse izhaja, vsi v sebi nosimo dve diametralno nasprotni sili, Življenje (=Boga, Dobro) in Smrt (=Vraga, Zlo), pri čemer nas Življenje vodi v življenje, Smrt pa v smrt. V tem programu, imenujmo ga program: 1 -1,  moč Smrti s časom narašča, zato če se tega zavedamo ali ne, in če hočemo ali ne, sčasoma vedno bolj izpolnjujemo voljo le-te in vedno manj voljo Življenja. Tako prav postaja narobe in narobe prav, normalno nenormalno in nenormalno normalno, resnica laž in laž resnica. Ne glede na to, kaj naredimo,  po tem programu nazadnje vedno zmaga Smrt, vsi se staramo in na koncu umremo. Zakaj je temu tako, sem opisala v svojih dveh knjigah in v člankih, ki jih najdete tudi na tej spletni strani.

Kakor v nebesih, tako na zemlji

Verjetno vsi poznamo eno najmočnejših molitev v krščanstvu: Oče naš. Če molitev analiziramo in jo skušamo razumeti, nam odlomek: »…zgodi se tvoja volja, kakor v nebesih, tako na zemlji…« ob pravilnem naglasu besede 'zgodi' pravzaprav jasno pove, da se vse, kar je v nebesih (=ideja, program, zapis v naši glavi), realizira na zemlji (=v našem telesu). Ker pa zaradi evolucije vsi v glavi nosimo program: 1 -1, se torej ta slej ko prej tako ali drugače realizira tudi v naših telesih. In nas na koncu neizbežno pripelje do smrti (glave in telesa!).

Po logiki je iz tega odlomka tudi jasno razvidno, kaj moramo storiti, da bi se trajno rešili primeža Smrti. SPREMENITI MORAMO PROGRAM SVOJEGA DELOVANJA TAKO, DA JE V NJEM (VEČ) NE BO. Namesto, da torej sprejemamo program: 1 -1 kot 'normalen' in edino pravi, se ODLOČIMO za program: Življenje in Nič Smrti, za program: 1 0. In ker se je v nebesih (=v naši glavi) program spremenil, se bo ta sprememba slej ko prej odrazila tudi na zemlji (=v našem telesu).

Je res tako enostavno?

DA in NE!

Da zato, ker je ODLOČITEV za novi program: 10 ODVISNA LE OD VAS SAMIH, sprejmete jo lahko KADARKOLI in je HIPNA.  

NE pa zato, ker bo potrebno pri tej ODLOČITVI VZTRAJATI IN JO STALNO OBNAVLJATI (sama to storim tako, da si večkrat na dan, obvezno pa zjutraj, ko se zbudim in zvečer preden zaspim, izrečem asociacijo: 'Sem Življenje in Nič Smrti'), sicer boste  padli nazaj v program 1 -1, ki vodi v smrt, ker vedno poteče določen čas od ideje do njene realizacije, zato REZULTATI NOVEGA PROGRAMA NE BODO TAKOJŠNJI, pa tudi zato, ker boste iz »smrtne jame«, v kateri se zaradi programa 1 -1 nahajamo vsi, lahko splezali le tako, da BOSTE PREPOZNALI IN POPRAVILI SVOJE NAPAKE, KI SO VAŠA SMRT (na kar vas bo na vam razumljiv način opozarjal vaš novi program: 1 0), kar zahteva veliko potrpljenja, volje, truda, časa in dela na sebi.

Nesmrtnost in večno življenje zato nista nekaj samoumevnega, ampak si ju je treba 'izboriti'. V programu 1 -1 ju ne glede na to, kaj naredite, ni mogoče doseči. Od vas samih pa je odvisno, ali boste ostali na poti, ki neizbežno vodi v smrt, ali pa boste po vzoru Izvira spremenili program svojega delovanja in se tako kljub zavedanju, da ne bo lahko, podali na pot večnega življenja. 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...