Tina  Orel

SRČNA ŽELJA

piše: Tina Orel
7. maj 2019    41 ogledov

SRČNA ŽELJA

 

Toliko stvari bi ti rada povedala, moje misli prehitevajo pisalo. Danes bi s tabo rada delila, kako sem se spoznala  DJOTIŠOM.

Zanimivo je to, da sem že od malega vedela, da me zanimajo drugačne stvari, sploh ASTROLOGIJA, čeprav nisem vedela kaj to pomeni.  Zato velikokrat nisem nobenemu povedala, kaj me zanima, ker to ni zanimalo nobenega.

Po končani osnovni šoli, bi se takoj vpisala na študij astrologije, vendar je bil ta študij na voljo le v Londonu. To je bilo seveda predaleč in nesprejemljivo za moje starše in so mi govorili, da živim v oblakih, da s tem si ne bom kupila kruha in naj grem dol iz oblaka in neham sanjariti. Naj se raje vpišem v eno PRIMERNO srednjo šolo, blizu doma. Vpisala sem se v gimnazijo in vsa štiri leta zelo trpela. Nič mi ni šlo v glavo, sama do sebe sem bila zato zelo kritična in sem se počutila še bolj manjvredno. Sedaj pa vem, da je bilo to zato, ker nisem sledila svoji SRČNI ŽELJI, ampak želji nekoga drugega. Mojo željo po ASRTOLOGIJI sem varno ZAKLENILA in o tem nisem več razmišljala, dokler nisem imela 28 let. Takrat se mi je zgodil ŠOK. Čisto slučajno sem brskala po internetu in naletela študij VEDSKE ASTROLOGIJE v Ljubljani. V srcu sem takoj občutila TOLPINO. Nič nisem razmišljala, takoj sem poklicala na številko in se vse dogovorila. Mentorica mi je dovolila, da celoten študij lahko plačam na obroke.

Tako se je vse skupaj začelo, moje potovanje po vedskih naukih, po vedski mitologiji, po starodavnih znanjih in vedno bolj sem bila navdušena, kaj vse si lahko s tem znanjem pomagamo.  Še danes mi ni jasno, kako sem vse to naredila, zmogla in da od tega lahko dejansko živim. Zaprla sem usta vsem, ki so dvomili vame in jim dokazala, da če slediš svoji SRČNI ŽELJI, bo vse ok, si voden/a in vesolje ti nameni še več.

Vabim te, da mi tudi ti poveš svojo zgodbo in skupaj ugotoviva, kaj je tvoja tista res prava SRČNA ŽELJA.

Dovoli si,da si v življenju res SREČEN/A in da polno ŽIVIŠ svoje življenje tukaj in sedaj, v harmoniji z naravo, to uči tudi djotiš. Iščemo način kako biti v RAVNOVESJU.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...