Astralno zdravljenje - Energijska terapija

Ponudnik: Astralni dotik
Prispevek:Preizkusna terapija 28€
Izvaja:Astralni dotik
Kontakt:051 235 879, info@astralnidotik.si (Uroš Vavtar)
Kje: Preko spleta

372 ogledov

Kot certificiran terapevt Astralnega zdravljenja in Energetske masaže, nudim dve zelo potentni metodi energijskih terapij.

ASTRALNO ZDRAVLJENJE je metoda s katero lahko vam in vašim hišnim ljubljenčkom pomagam pri procesu zdravljenja določenih težav, med katere sodijo tudi kronične zdravstvene težave, otekline, vnetja, psihosomatske težave, slab imunski sistem, kronična utrujenost itd. Namenjena je tudi odstranjevanju neravnovesij oziroma blokad na subtilnejših nivojihsaj z energijo, s katero delam, lahko posežem tudi na globlje nivoje in tako poleg zdravljenja na fizičnem, sprožim tudi zdravljenje na energetskem, čustvenem, duševnem in duhovnem nivoju. Ta vrsta terapije je primerna za ženske, moške, otroke in hišne ljubljenčke. V primeru vašega pravega pristopa in energetske pretočnosti, lahko doživite neprecenljivo in nepozabno izkušnjo. 

Verjamem, da se nekateri še niste imeli možnosti spoznati z metodo, ki jo nudim in da še ne razumete dobro, kako ta energija deluje, zato bom v nadaljevanju napisal nekaj pomembnih informacij, ki jih je dobro vedeti preden se prijavite na predhoden posvet. 

Moja iskrena želja je, da bi prav vsakemu posamezniku, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in je pripravljen za to tudi nekaj narediti, pomagal, da čim hitreje pride do željenih rezultatov in tako zaživi srečnejše, polnejše in uspešnejše življenje. Da pride do večjega zdravja telesa in duha, doseže notranji mir, poveča svojo življenjsko energijo, pogum in voljo in tako še lažje obvladuje ter se spopada z različnimi situacijami.

*Kljub moji veliki želji, pa se zavedam in spoštujem, da takšna vrsta terapije ni primerna za vsakogar. Energijske terapije ASTRALNO ZDRAVLJENJE se ne morejo udeležiti osebe, ki redno uživajo alkohol, so redni kadilci, redno jemljejo tablete, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V tem primeru je dobro počakati vsaj 3 tedne.

 

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

Kot terapevt Astralnega zdravljenja

 • poznam več protokolov za pomoč pri zdravljenju z energijo in vem, katere uporabiti v določeni situaciji
 • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
 • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
 • poznam različne tehnike prodiranja avre in razumem človeško energetsko strukturo ter energetske kanale
 • poznam več protokolov zaščite pred vdorom slabih entitet
 • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
 • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu
 • med delom uporabljam tudi primerno glasbo za ojačan prenos energije
 • vam vašim otrokom in hišnim ljubljenčkom lahko pomagam pri zdravljenju določenih bolezni, bolečin, vnetij, oteklin, čustvenih težav, pri iskanju sreče ipd. Z mojo pomočjo boste bistveno hitreje prišli do pozitivnih rezultatov, saj z energijo, s katero delam, lahko odstranim neravnovesja tudi na globljih nivojih (občutki, misli, čustva...

 

PREDNOSTI ENERGIJSKE TERAPIJE ASTRALNO ZDRAVLJENJE

Potrebno se je zavedati, da zaradi dela z subtilnejšimi energijami, pri tej metodi zlahka pridem do enakih ali celo boljših rezultatov, kot v fizični obliki.

 • Območje, v katerem delam, je zelo elastično in vsestransko.
 • Astralna energija, s katero delam, je edinstvena, izjemno redka in zaradi svoje prefinjene oblike izstopa iz vrste.
 • Zaradi izpopolnjene oblike, lahko povzroči, poleg zdravljenja na fizičnem, tudi zdravljenje na energetskem, čustvenem in mentalnem nivoju.
 • Ima neomejen potencial in pri njej ni omejitev glede prostora, časa in razdalje.
 • S pomočjo le-te, dosegam enake in celo boljše učinke, kot pri osebnem stiku.

 

LOKACIJA IN POTEK TERAPIJE

V primeru, da ste v času izvajanja terapije na svoji lokaciji. Za uspešnejši proces terapije je priporočljivo, da ste v prijetnem prostoru in da ste brez kakršnih koli motečih dejavnikov, ki bi lahko ovirali nemoten proces zdravljenja. V kolikor te možnosti nimate, lahko terapijo izvedeva na lokaciji društva ali prijetni lokaciji v Ljubljani, kjer verjamem, da se boste hitro sprostili in dobili, kar se da dobro izkušnjo.

 

PREDHODEN POSVET 

Na začetku je potrebno opraviti predhoden posvet na katerem ugotoviva, ali je tak način terapije za vas, vaše  otroke ali hišne ljubljenčke primeren.

Nanj se lahko prijavite:

 

PRVA TERAPIJA

Prva terapija je krajša od klasične. V njej naredim pregled energetskega polja in potem tudi delam na predelih, ki potrebujejo večjo pretočnost in zdravljenje.

Prispevek za preizkusno terapijo v mesecu juniju BREZPLAČNO naprej 28,00 €    

*Povprečje trajanja ene klasične terapije je od 40 do 60 minut, odvisno pa je tudi od posamezne situacije in dogajanja.

 

KONTAKT

Če mislite oziroma niste ravno prepričani ali s svojim znanjem in strokovnostjo lahko pomagam tudi vam, mi pošljite povpraševanje na elektronski naslov: info@astralnidotik.si ali pokličite na telefon 051 235 879.

Več dodatnih informacij o tej tehniki, kratek video z terapij na daljavo, več o meni in nekatera mnenja mojih strank, najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si, kjer se prav tako lahko prijavite na predhodni pogovor.

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja

~~Vse je energija~~

PONUDNIK

Društvo za harmoničen način življenja Astralni dotik, vsakemu posamezniku, ki si želi in se trudi izboljšati svoje zdravje in splošno počutje, želi pomagati, da čim hitreje pride do...

  |  www.astralnidotik.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...