Družinske in poslovne postavitve

Ponudnik: Zavod Razkritja
Prispevek:lastna postavitev na delavnici 80€, sodelovanje na delavnici brez postavitve 20€.
Izvaja:Zavod Razkritja
Kontakt:00386 41 521 390, info@razkrij.si (Boris Kunilo)
Kje:

114 ogledov

Metodo družinske postavitve je razvil in po svetu razširil Bert Hellinger in na s tem omogočil, da lahko s pomočjo občutkov in drugih zaznav dostopamo do ključnih informacij povezanih s problemi in jih ustrezno razrešujemo. V okviru posamezne postavitve lahko tako vplivamo ne samo na posameznika, za katerega je bila postavitev izvedena, temveč tudi z njim povezane osebe, pa tudi osebe, ki so sodelovale v okviru postavitve ali celo samo opazovale samo postavitev. Že samo z opazovanjem dogajanja v posameznih postavitvah lahko posameznik dostopa do spoznanj, ki so povezana z njegovimi problemi in jih na ta način do neke mere lahko tudi razreši. Zato je smiselno, da se čim večkrat udeležimo delavnic postavitev saj studi samo z sodelovanjem v postavitvah ali celo samo z opazovanjem le teh lahko gradimo sebe in druge.

Z družinskimi postavitvami lahko odkrivamo ali je kdo znotraj družine vpleten v usodo njenih nekdanjih članov. Tako lahko nekdo v družini prevzema in živi usodo prednika. Vpetost posameznika v nerazrešene situacije v družini se lahko kažejo preko bolezni, strahovi, skrbi, napetost, brezvoljnost, nesoglasja. Tako posamezniki lahko kažejo na neke situacije v družini tudi za več generacij nazaj in vplivajo družinske člane. Velik vpliv na družino je lahko ločitev, smrt sorojenca, izločenost iz družine,
zdravljenje v bolnišnici v otroštvu, zapleti pri porodu, nasilna smrt, krivica itd..

Z družinskimi postavitvami dosegamo premike pri osebnem razvoju, reševanju težav v odnosih, razumevanju in razreševanju vzorcev, sprejemanju preteklosti in zagotavljanju pogojev za svetlejšo prihodnost. Metoda družinskih postavitev namreč omogoča, da lahko dobimo odgovore za svoje težave in jih razrešujemo tudi samo s sodelovanjem v postavitvah drugih oseb ali pa celo samo z opazovanjem dogajanja.

Z družinskimi postavitvami lahko:

dobimo vpogled v resnično dogajanje tudi za rodove nazaj,
najdemo boljše rešitve zase in za naše družine,
razrešujemo travme in bolečine,
se soočamo z družinskimi izzivi,
urejamo odnose.
Katere informacije so pomembne pri postavitvi družine:
- ali sta starša poročena,

- ali ima oseba sorojence,

- ali je kdo umrl,

- ali je kdo odrinjen ali izključen,

- nesreče ali bolezni,

- alkoholizem v družini.

Na Zavodu razkritja izvajamo skupinske družinske postavitve, kjer obravnavamo probleme posameznika, ostali udeleženci pa se aktivno vključujejo v samo dogajanje pri postavitvah. Pri postavitvah, ki jih izvajamo se govori zelo malo, za samo postavitev pa je potrebno določiti problem, ki ga želite razrešiti in ga lahko predstavite v le nekaj besedah. Vse ostalo se izve v okviru posamezne postavitve na podlagi občutkov tako izvajalca postavitev kot tudi ostalih sodelujočih v postavitvi.

Če želite, da vas obveščamo o terminih delavnic družinskih postavitev, vpišite vaše podatke na naslednji povezavi: https://razkrij.si/druzinske-postavitve/

Delavnice Nove družinske postavitve izvajamo najmanj dvakrat mesečno, zato si lahko na povezavi v nadaljevanju ogledate termine in lokacije ter s prijavo zagotovite mesto na eni ali več delavnic https://razkrij.si/druzinske-postavitve-2/.

PONUDNIK

podpora pri vašem osebnem razvoju s pomočjo regresije, astrologije, hipnoze in družinskih postavitev

  |  www.razkrij.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...