Energetska masaža - Energijska terapija

Ponudnik: Astralni dotik
Prispevek:Preizkusna terapija 28€,
Izvaja:Astralni dotik
Kontakt:051 235 879, info@astralnidotik.si (Uroš Vavtar)
Kje: Preko spleta

109 ogledov

Kot certificiran terapevt Energetske masaže in Astralnega zdravljenja, nudim dve zelo potentni metodi energijskih terapij.

ENERGETSKA MASAŽA je metoda, katero so s pomočjo starodavnega in avtentičnega sistema tantre, ki se v svoji prvotni vlogi ukvarja z energijami, razvili tantrični mojstri. Je nadgradnja prvotne tantra masaže in služi kot odlično »orodje« za reševanje fizičnih, energetskih, čustvenih in mentalnih težav, ki danes bremenijo človeka. S to metodo vam pomagam pri odpravljanju prekomernega stresa, sproščanju potlačenih čustev, odpravljanju blokad v vašem telesu, harmonizaciji in odpiranju energetskih centrov, odpravljanju negativnih vzorcev razmišljanja, pri izboljšanju spolnega potenciala... V procesu pa lahko doživite tudi višja stanja zavedanja ter popolno preobrazbo. Terapija je primerna za ženske in za moške. V primeru vašega pravega pristopa in energetske pretočnosti, lahko doživite neprecenljivo in nepozabno izkušnjo.

Verjamem, da se nekateri še niste imeli možnosti spoznati z metodo, ki jo nudim in da še ne razumete kako ta energija deluje, zato prilagam povezavo do moje spletne strani, kjer si lahko pogledate kratek posnetek.

Moja iskrena želja je, da bi prav vsakemu posamezniku, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in je pripravljen za to tudi nekaj narediti, pomagal, da čim hitreje pride do željenih rezultatov in tako zaživi srečnejše, polnejše in uspešnejše življenje. Da pride do večjega zdravja telesa in duha, doseže ogromen notranji mir, poveča svojo življenjsko energijo, pogum in voljo in tako še lažje obvladuje ter se spopada z različnimi situacijami.

*Kljub moji veliki želji, da bi pomagal prav vsakemu posamezniku, pa se zavedam in spoštujem, da takšna vrsta terapije ni primerna za vsakogar. Terapije ENERGETSKA MASAŽA se ne morejo udeležiti osebe, ki so mlajše od 18 let, redno uživajo alkohol, so redni kadilci ali jemljejo tablete, imajo akutno vročino ali nalezljivo bolezen, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V zadnjem primeru je dobro počakati vsaj 3 tedne.

 

PREDNOSTI IN DOBROBITI ENERGETSKE MASAŽE

Potrebno se je zavedati, da zaradi dela z subtilnejšimi energijami, zlahka pridem do enakih ali celo boljših rezultatov, kot v fizični obliki.

Izboljša vaše zdravje in počutje

* Obnovi notranjo moč, vitalnost in vpliva tudi na vašo mladost

Dviguje imunski sistem

Odpravlja stres, depresijo in negativne vzorce razmišljanja

* Zmanjša občutek manjvrednosti in nesprejetja ter poveča občutek ljubezni

Sprošča potlačena čustva in omogoča odkrivanje samega sebe

Vnaša energijo v energetske centre in kanale ter odpravlja blokade 

Odpravlja spolne motnje in pomaga uresničiti orgazmični potencial

Deluje na telesni, energijski, spolni, duševni in psihosomatski ravni

Omogoča doseganje višjih stopenj zavedanja

Lahko pripelje do popolne transformacije in globokega duhovnega prebujenja

 

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

Kot terapevt Energetske masaže:

  • poznam več protokolov za pomoč pri zdravljenju z energijo in vem, katere uporabiti v določeni situaciji
  • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
  • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
  • poznam različne tehnike prodiranja avre in razumem človeško energetsko strukturo ter energetske kanale
  • poznam več protokolov zaščite pred vdorom slabih entitet
  • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
  • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu
  • med delom uporabljam tudi primerno glasbo za ojačan prenos energije
  • verjamem, da boste z mojo pomočjo bistveno hitreje prišli do večjega zdravja, boljšega počutja, nekaterih uvidov oziroma ugotovitev, kaj je za vas res pomembno v življenju in na podlagi tega lažje sprejemali pravilne odločitve. Z energijami, s katerimi delam, lahko odstranim neravnovesja tudi na globljih nivojih (občutki, misli, čustva...)

 

LOKACIJA IN POTEK TERAPIJE

V  primeru da ste na svoji lokaciji. Za uspešnejši proces terapije je priporočljivo, da ste v prijetnem prostoru in da imate mir, brez kakršnih koli motečih dejavnikov, ki bi lahko ovirali nemoten proces zdravljenja. V kolikor te možnosti nimate, lahko terapijo izvedeva na lokaciji društva ali na prijetni lokaciji v Ljubljani, kjer verjamem, da se boste hitro sprostili in dobili, kar se da dobro izkušnjo.

 

PREDHODEN POSVET

Na začetku, je potrebno opraviti predhoden posvet, kjer ugotoviva ali je tak način terapije za vas primeren.

Nanj se lahko prijavite:

 

PRVA TERAPIJA

Prva terapija je krajša od klasične. V njej naredim pregled energetskega polja in potem tudi delam na predelih, ki potrebujejo večjo pretočnost in zdravljenje.

Prispevek za preizkusno terapijo: V mesecu juniju brezplačno, naprej 28,00 €    

*Povprečje trajanja ene klasične terapije je od 40 do 60 minut, odvisno pa je tudi od posamezne situacije in dogajanja.

 

KONTAKT

Če mislite oziroma niste ravno prepričani ali s svojim znanjem in strokovnostjo lahko pomagam tudi vam, mi pošljite povpraševanje na elektronski naslov: info@astralnidotik.si ali pokličite na telefon 051 235 879.

Več dodatnih informacij o tej tehniki, kratek video z terapij, več o meni in nekatera mnenja mojih strank, najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si, kjer se prav tako lahko prijavite na predhodni posvet.

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja

~~Vse je energija~~

PONUDNIK

Društvo za harmoničen način življenja Astralni dotik, vsakemu posamezniku, ki si želi in se trudi izboljšati svoje zdravje in splošno počutje, želi pomagati, da čim hitreje pride do...

  |  www.astralnidotik.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...