Energijsko čiščenje prostora

Ponudnik: NininSvet
Prispevek:Ljubljana in okolica 80 eur
Izvaja:NininSvet
Kontakt:040248658, ninangeli19@gmail.com (Nina Sterle)
Kje:

205 ogledov

Za dobro energijo v našem domu ali poslovnem prostoru lahko veliko storimo že sami. Najprej poskrbimo, da je prostor fizično čist in da se v njem ne nabira preveč stvari, ki jih ne potrebujemo in še manj uporabljamo. K boljši energiji prispevajo tudi prižgane svečke, različna kadila in določena meditativna glasba, predvsem mantre. Vsake toliko, odvisno koliko negativne energije se v prostoru nabira, pa priporočam močnejše energijsko čiščenje, ki naj ga izvede nekdo z izkušnjami. Negativna energija se nabira tako s prepiri, žalostnimi dogodki, kot tudi z negativnimi mislimi in čustvi, ki jih v sebi premlevajo stanovalci. Še posebej pa je energijsko čiščenje prostora nujno pred novo vselitvijo in večjimi življenjskimi prelomnicami ter vsaj enkrat letno.

Sama energijsko čiščenje prostora izvajam s pomočjo angelov za energijsko čiščenje prostorov ter uporabo magnezijevega sulfata in alkohola, ki ju prižgem v posebni ponvi. Pred izvedbo čiščenja se povežem z devo prostora, z namenom, da preda sporočila, ki jih ima za vas in pove kako se v prostoru počuti, česa ji primanjkuje in kako vas želi podpreti. Deva prostora je tako kot angel varuh, s to razliko, da angel varuh varuje človeka, deva pa prostor. Seveda imate priložnost, da devi postavite tudi osebna vprašanja. Na koncu, ko je čiščenje zaključeno, pa v vaš prostor pokličem angele, da vanj vnesejo tako energijo kot si jo želite in je v vaše najvišje dobro.

PONUDNIK

V NininemSvetu z delom na sebi premikamo meje. NininSvet združuje svet komunikacije, svet motivacije in angelski svet. Vsak, ki želi izboljšati svoje življenje in spremeniti svojo pot, bo...

  |  nininsvet.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...