Energijski tretmaji in usposabljanja za praktike VibeCodes®

22 ogledov

Precej naših zdravstvenih težav na fizičnem telesu je odraz različnih blokad, ki jih nosimo v energijskem telesu. Ko sprostimo zastale energije, lahko opazimo razrešitve fizičnih bolečin in bolezni. 

1. ENERGIJSKI TRETMA - ČIŠČENJE (25min)

S prvim tretmajem očistimo vsa omejujoča prepričanja, travme, negativne misli, strahove, čustvene blokade, ki so zasidrani v našem energijskem telesu (avri) in fizičnem telesu. Ta prvi resnično intenziven tretma nam omogoča, da očistimo vse zastale negativne energije in spomine, ki so se tekom našega življenja zaradi različnih travmatičnih dogodkov utelesili v našem energijskem telesu. 

Precej naših zdravstvenih težav na fizičnem telesu je odraz različnih blokad, ki jih nosimo v energijskem telesu. Ko sprostimo zastale energije, lahko opazimo hipne razrešitve fizičnih bolečin in bolezni. 

2.ENERGIJSKI TRETMA - HARMONIZACIJA ČAKER IN  ENERGIZACIJA TELESA (35min)

Z drugim tretmajem lahko pričnemo šele, ko se osvobodimo vseh starih energij.

Ta daljši tretma odpre vrata v dvig najčistejše in najvišje vibracijske energije celotnega bitja.

Z njim energijsko okrepimo fizično telo.
S subtilnimi dotiki meridianov in vitalnih točk v telesu ter uporabo 100% čistih eteričnih olj VIBECODES ustvarimo vitalizacijo energijskega telesa in harmonizacijo energijskih centrov (čaker). 

Eterična olja visoke kvalitete, ki vsebujejo 40 esencialnih rastlin najvišjih vibracij, aktivirajo močan pretok vitalne energije, ki ima izjemno pozitivne učinke tako na fizični kot tudi psiho-fizični ravni.

Ob koncu tretmaja napolnimo naše telo z visoko vibracijsko frekvenco.

Ljudje poročajo o nenavadno dobrem počutju, ki presega vse, kar smo poznali doslej. Opisujejo kot novo dimenzijo, v kateri se zdi vse veliko lažje, ne da bi sploh vedeli zakaj. Manifestacija želja je hitrejša, saj vibriramo na višjih frekvencah, kot smo bili sposobni kadarkoli do sedaj. 

3. COACHING (30min)

Gre za izpopolnjeno metodo coachinga in osebnega razvoja, ki omogoča da izkoristimo potencial prejetih visoko vibracijskih energij, ki ustvarijo še večjo učinkovitost vseh teh izjemnih in revolucionarnih orodij za enostavno doseganje uspehov na vseh področjih življenja.

Coaching se izvaja šele po obeh energijskih zdravljenjih, saj je tako dosežen učinek na dolgi rok.

Več najdeš tukaj

CENIK:

Oba energijska tretmaja (60min): 100 eur /do konca avgusta promocijska cena 70 eur

Oba energijska tretmaja + coaching (90min): 150 eur

TERMIN certificiranega USPOSABLJANJA ZA PRAKTIKE: 16.9 IN 17.9.2023 v Ljubljani

PONUDNIK

Sem Saša Rešeta, z energijskimi tretmaji in poučevanjem delavnic za lajšanje stresa in aktivacijo samozdravljenja teles želim pomagati ljudem, da lažje presežejo svoje težave na področju zdravja, psihološkega...

  |  prebudi.se/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...