Osebni in poslovni coaching

Ponudnik: NininSvet
Prispevek:za fizično osebo 60 eur na uro
Izvaja:NininSvet
Kontakt:040248658, ninangeli19@gmail.com (Nina Sterle)
Kje: Preko spleta

89 ogledov

Coaching vam lahko pomaga na vseh področjih vašega življenja. Podpre vas pri doseganju osebnih in poslovnih ciljev. Podpre vas pri uvajanju sprememb. Na splošno zelo dobro učinkuje na vašo osebno in poslovno rast. Praktično vas podpre tam, kjer želite izboljšati svoje življenje. Namen coachinga je, da vas premika iz trenutne situacije v želeno smer.

Coaching nikakor ni svetovanje, mentoriranje, usmerjanje ali psihoterapija. Poslanstvo coacha je, da vas skozi radovedno držo, s katero skupaj z vami raziskuje vas kot celoto in z močnimi vprašanji, ki vam jih postavlja, pripelje do novih spoznanj o sebi. Coach skupaj z vami gradi in širi vaše zavedanje o sebi. S podporo coacha se veliko naučite o  svojih potencialih, željah ter ciljih. To novo znanje in zavedanje pa neizmerno pozitivno vpliva na dvig kvalitete vašega življenja. Coaching je lahko popotovanje vase, z namenom, da se na novo spoznate in pozitivno presenetite.

Beseda coaching in pojem kot tak, se vse prevečkrat napačno interpretira, uporablja in žal tudi zlorablja. Zato je izjemno pomembno, da pri izbiri coacha preverite njegove reference in usposabljanja ter pod okriljem katere mednarodne organizacije deluje.  Sama sem akreditiran coach pri mednarodni coaching zvezi ICF – International coach federation, znani kot Zlati Standard v coachingu, ki je bila ustanovljena leta 1995. Danes ima preko 40.000 članov, v več kot 140 državah in je daleč največja mednarodna profesionalna coaching skupnost.

PONUDNIK

V NininemSvetu z delom na sebi premikamo meje. NininSvet združuje svet komunikacije, svet motivacije in angelski svet. Vsak, ki želi izboljšati svoje življenje in spremeniti svojo pot, bo...

  |  nininsvet.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...