Readingi - sporočila duhovnega vodnika

653 ogledov

Reading je sporočilo vaših duhovnih vodnikov, angelov,… Njihova ljubeča sporočila vam nudijo drugačen pogled na določeno situacijo,vas vodijo, navdihujejo… Vedno vam predajo sporočila, ki jih v tistem trenutku potrebujete. Ne napovedujejo prihodnosti in ne odločajo namesto vas, ampak vam le svetujejo, nežno usmerjajo, spodbujajo,…da v nastalih trenutnih situacijah prejmete prave odločitve. Pomagajo vam, da svojo pozornost usmerite na tisto, kar je za vas pomembno.

Vaši duhovni vodniki vidijo situacije v katerih ste se znašli z drugačnega zornega kota, kot vi, ki ste v to čustveno vpleteni, zato vam lahko podajo bolj jasne smernice za nastali položaj. Ravno zato se včasih zgodi, da dobite drugačne odgovore, kot ste jih pričakovali.

Pri readingu je pomembno, da ne pričakujete nič, ampak si dovolite z odprtim srcem sprejeti napotke, usmeritve,…

Za reading potrebujem le vaše ime in priimek. Povežem se z vašimi duhovnimi vodniki, ki vam predajo sporočila, ki so za vas v tistem trenutku pomembna.   V roku treh dneh prejmete na vaš elektronski naslov sporočila vaših duhovnih vodnikov - reading.

Za vse informacije in naročila readinga: utrinkimirah@gmail.com

Izvaja: Mirjana Kozlan

PONUDNIK

Avtorica knjige, lastnica blagovne znamke, delavnice in izobraževanja za terapevte Zdravljenje notranjega otroka, angelska učiteljica, predavatelj dr. Grabovoja, osebni coach

  |  sofijarelaks.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...