ScalarPranske energijske terapije in podpore

278 ogledov

Sem Barbara Köveš, ScalarPranska terapevtka in inštruktorica.

Ljudje hodijo zaradi različnim težav…

Ženska 60 let je prišla z težavo, gospa se ves čas počuti žalostno in izgubljeno, posel je stagniral in nič se ni premaknilo, naredila sem terapijo in podporo, prišla je še 3x, v tem času je dobivala veliko idej, danes izdeluje nakit in ga prodaja preko interneta, njen nakit reklamira ena izmed internetnih modnih hiš.

Punca 20 let, je hodila od psihiatra do psihiatra in njeno stanje je bilo vedno slabše,ni čutila več volje do življenja, zato se je odločila še za alternativo medicino.Ko je prišla k meni, sem v ozadju opazila temno senco, ki se je premikala sem ter tja, kljub temu da je ona mirovala, kot neka etiteta, ki jo je črpala.Naredila sem ji psihoterapijo, podporo in jo povezala z Dušo, senca je v tem času izginjala, nakar sem še naredila energijsko čiščenje njene hiše, takrat te entitete več ni bilo. Stranka je začutila olajšanje.

Izvajam ScalarPransko energijsko terapijo:

-psihoterapijo

nevroterapijo

-mišičnoskeletna

- barvna 

Mnogo ljudi se zaveda, da je fizično telo obdano z nevidnim poljem žive Svetlobe. Splošno poznano, kot aura to polje razkriva bogastvo nadčutnih informacij. Aura odraža energijske oblike in vzorce vaših misli ter čustev, pa tudi dispozicijske temelje vašega delovanja, preživete izkušnje in celo vaš karakter. Znotraj vaše aure, se kaže zdravstveno stanje in nivo splošnega dobrega počutja, kakor tudi stanje bolezni, neravnovesja ter disharmonije. Način kako usmerimo bolezensko stanje, nazaj v zdravje, vključuje prepletanje številnih dejavnikov, vključno s tem, kako uporabiti svojo Svetlobo. Učinkovitost uporabe ali vpliva naše Svetlobe, je odvisna od stopnje zavedanja in koliko mi zares poznamo sebe. Pomembnost uporabe Svetlobe, pri ustvarjanju ravnotežja in smeri v posameznikovem življenju, vodi k samozavedanju, ki se sčasoma spremeni v samouresničevanje. Posamezniki, ki jim primanjkuje samozavedanja tvegajo, da se jih obremenjujoče dotaknejo vse spremembe. Zaradi pomanjkanja zmožnosti zavestne uporabe lastne Svetlobe, se pojavijo kaos, zmeda in bolezn.ScalarPrana energija, je mešanica gonilnih sil dveh naravnih energij, ki jih je možno za večstopenjsko zdravljenje, skozi ScalarPrana energijske tehnike. Ko se energija integrira v vašo auro, pomaga uravnotežiti energijski sistem, še posebej srce in um. Na ta način je omogočeno inteligentno upravljanje z mislimi in čustvi, skupaj s poglobljenim razumevanjem, kako vaše odločitve vplivajo na vaše življenje ter življenje vaših bližnjih.

PONUDNIK

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...