Akasha, Romana Črček

Kaj je resnica in kaj laž?

18. december 2013    984 ogledov

Ko vam nekdo reče, da ni dovolj denarja, da je pomanjkanje, da je revščina... kako se počutite? Lahkotno ali težko? Ste veseli ali vas zvija v želodcu? Po vsej verjetnosti so vaši občutki ob tem težki, kajne? Kaj pa, ko vam nekdo govori, da ste nesposobni, da iz vas nič ne bo, da ne boste uspeli v ničemer v življenju? Kakšni so zdaj vaši občutki? Lahkotni ali težki? Zopet težki, kajne?

Vas zanima, zakaj je tako? Zato ker je vse to ena VELIKA LAŽ! Vaše telo vam sporoča, da to ni res in da ne kupujte laži od drugih... Ni res, da je pomanjkanje in definitivno ni res, da ste nevredni... Kar je za vas resnica, vam da lahek občutek v telesu... in kar je za vas laž, vam da težek občutek v telesu. Zakaj potem še vedno kupujete laži? Zato, ker jih drugi tudi in ne želite izstopati? Boste vedno sledili drugim? Kaj pa, če bi za začetek malo bolj prisluhnili sebi in doumeli, da veste veliko več, kot ste si ta trenutek pripravljeni priznati.

Zakaj zatirate svojo unikatnost, svoj diamant? Kaj pa, če je ravno to, da vi postanete VI v vsem svojem sijaju, to kar dejansko ste, ne kar se prikazujete drugim, vaš največji dar vam samim in vsem ljudem okoli vas? Kaj, če vas ravno to oddaljuje od vašega sanjskega življenja? Ni že čas, da prenehate izbirati tisto, kar drugi "pričakujejo" od vas oz. mislite, da pričakujejo od vas? Kaj ni že čas, da izberete SEBE pred drugimi?

Ja, res sem rekla SEBE pred drugimi. Zadnje čase je velik poudarek, da je treba pomagat drugim, da dober človek je tisti, ki pomaga in če ne pomagaš, si egoist. Zanimiv pogled. Ljudje nis(m)o žrtve in jih ne delat žrtve! Ne govorim o tem, da sploh ne pomagat... govorim o tem, da je treba ljudem dati moč in pogum, da si pomagajo sami... in medtem, ko vi rešujete druge in živite življenje drugih... kdo rešuje vas? Kdo živi vaše življenje?

Če se preveč ukvarjaš sam s seboj, potem je to nevarno. Lahko prideš do globokih spoznanj in to v teh časih ni zaželjeno. Raje bodi kot ovca, sledi drugim in počni, kar počnejo drugi... ne izstopaj!

Kaj pa, če je ravno to, da se vsak začne ukvarjat s seboj, prava pot iz trenutnega stanja, ki vlada v Sloveniji? Ko nehamo iskati krivce in krivdo drugje, ampak se začnemo ukvarjat s seboj. In ne v smislu, kaj je narobe z nami, temveč kaj je dobrega v nas in v našem življenju, pa mi ne vidimo. Kaj bi še želeli kreirati v svojem življenju? Saj veste, da tja, kamor namenjate svojo energijo, to privlačite!

In, če nenehno jamrate in se pritožujete, privlačite še več tega v svoje življenje.

Ali se zavedate, da imate v sebi neverjetno moč in potencial? Zakaj ga skušate skriti? Pokažite ga svetu in zasijte v vsej svoji veličini. Ker je to vaša rojstna pravica, ker vam to pripada!!!

In ja, s tem, ko se ukvarjate s seboj in spreminjate in opuščate svoje strahove in blokade, verjeli ali ne, imate vpliv na ves svet! Če želite spremeniti svet, spremenite SEBE in svet se bo spremenil. Ne verjamete? Ni treba. Samo poskusite!!!

In vedno, tudi ko berete to, poslušajte svoje občutke, kaj je resnica ZA VAS! Ali so občutki lahkotni ali težki? Vsak med nami ima namreč svojo pot in svojo resnico!

Vir: https://www.facebook.com/notes/romana-%C4%8Dr%C4%8Dek-conscious-coaching/kaj-je-resnica-in-kaj-la%C5%BE/10152028758339088
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...