BeLove LifeAcademy, izobraževanje za izboljšanje življenja

Energetska matrica telesa

2. april 2014    823 ogledov

Vsako človeško bitje kot tudi vsako drugo živo bitje ima svojo lastno in zaključeno elektromagnetno polje, imenovano tudi aura ali biopolje. Vsako posamezno elektromagnetno polje je istočasno povezano z vsemi drugimi obstoječimi polji, tudi z elektromagnetnim poljem Zemlje in celotnim, neskončnim poljem Vesolja.

ENERGETSKA MATRICA TELESA predstavlja zaključeno elektromagnetno polje človeškega telesa, v katerem je shranjen določen energetski zapis ali koda življenja, ki smo ga ob rojstvu prinesli s seboj v svoje življenje.

Ta energetski zapis je določil frekvenco našega osebnega elektromagnetnega polja, torej na kateri frekvenci energije bo naše fizično telo vibriralo. Od tega, s kakšno frekvenco energije vibrira naše fizično telo, pa je odvisno naše življenje, naše zdravje in še veliko drugega.       

Koda življenja vpliva na to, kako bo potekala naša življenjska pot, kako se bomo odzivali na različne situacije v življenju, določa ali bomo živeli svoje potenciale ali blokade, vpliva na naše odločitve, na izbiro partnerja, na izbiro življenjskega stila, poklica,  ...  in nam lahko pomaga razumeti, zakaj smo takšni kakršni smo.

Tako kot ljudje običajno verjamemo in jemljemo kot resničnost samo tisto, kar na lastne oči lahko vidimo ali česar se z lastnimi rokami lahko dotikamo, tako nas tudi naša napačna prepričanja in nevednost običajno držijo stran od naše prave narave in stvarnosti, stran od tistega, kar dejansko smo, iščemo in potrebujemo.

Ker ljudje odgovore na svoja vprašanja in rešitve svojih težav običajno iščemo v svoji okolici ali v drugih ljudeh, je zelo pomembno zavedanje, da nam drugi sicer lahko dajo dober nasvet ali odgovor na naše vprašanje, ampak da do pravih rešitev naših težav lahko pridemo samo s pravim znanjem, lastno voljo po razvoju in vztrajnim spreminjanjem samega sebe in svojih starih, zastarelih prepričanj, ki nam preprečujejo, da bi živeli življenje, kakršno nam v resnici pripada.

Eno najstarejših prepričanj ljudi denimo je, da v določenih okoliščinah ali na določeno situacijo odreagiramo s »primernim« čustvom.                                                                                     

Torej, prepričani smo da, če nas nekdo užali, nas izziva, naredi nekaj, kar nam ni všeč, delamo popolnoma prav, če odreagiramo z jezo, smo užaljeni in povrhu še sodimo, kakšno krivico nam je storil.  

Prepričani smo, da moramo na tak način reagirati in da je to edini pravilni odziv na dano situacijo. Pa je to res pravilen odziv? Od kje izvira naše prepričanje, da je to pravilno? Takih in podobnih prepričanj imamo veliko in nihče se dejansko ne spomni ali ve od kje ta prepričanja izvirajo. Vemo samo, da smo prepričani, da je tako prav. Zanimivo, kajne?

Dejansko so pa ta zastarela prepričanja o tem, kaj je prav in kaj ni, in kakšna čustva bomo reagirali v določenih situacijah, zabeležena v naši energetski matrici telesa oz. kodi življenja, ki smo jo podedovali od naših staršev in ostalih prednikov.                                                                                                                                 

Ker naši predniki in naši starši niso imeli pravega znanja o tem, kaj je prav in kaj ni in so za svoje dobro delali več ali manj vse narobe, tudi naš genetski zapis ne more biti drugačen od njihovega in tudi mi v osnovi ne razumemo kaj pravzaprav je za nas najbolj prav.

Energetska matrica telesa nam zato pomaga prepoznati in razumeti kakšna so naša prepričanja in naša čustva, in kako ta vplivajo na dogodke in odnose v našem življenju.

Večina naših prepričanj ima negativni predznak, kar se kaže recimo tako, da smo prepričani v svoj neuspeh, torej smo prepričani, da nam nekaj ali celo nič ne bo uspelo, da nismo dovolj dobri, torej smo prepričani, da smo slabi, da nismo lepi, da nas nihče ne mara, da nas spremlja nesreča v življenju, … in tudi večina čustev, ki jih reagiramo, imajo negativni predznak (jeza, strah, zaskrbljenost, žalost, sodba, občutek krivde,…), kar pomeni, da z njimi v telesu sprostimo vibracije nižjih frekvenc in ko to vztrajno ponavljamo iz dneva v dan, več let ali celo desetletij, naše telo konstantno izpostavljamo negativni energiji in njeni za zdravje škodljivi frekvenci in slej, ko prej ali resno zbolimo, se predčasno postaramo ali umremo.   

Šele, ko se zavedamo kakšna čustva običajno reagiramo, se lahko zavedamo njihovega pozitivnega ali negativnega učinka na naše telo in naše zdravje. S pravilnim znanjem se lahko naučimo obvladovati negativna čustva in jih zavestno spreminjati v pozitivna čustva, ki v našem telesu sprostijo pozitivno energijo višjih frekvenc, ki zelo pozitivno vplivajo na naše počutje in imajo blagodejne in zdravilne učinke na naše telo.

Poznavanje energetske matrice telesa je ključ do skrivnosti o znanju in razumevanju življenja in ker si v večini vsi želimo, da bi bilo naše življenje srečno, uspešno, zdravja, ljubezni in obilja polno, je ključnega pomena, da razumemo življenje in prevzamemo pozitivno stališče glede svojih prepričanj in polno odgovornost zase in svoje življenje.

Znanje o življenju nam omogoča razumevanje življenja na popolnoma nov način in kerbo v prihodnosti za kvalitetno življenje posameznika nujno potrebna visoka Morala in visoka Zavest, je znanje za razumevanje življenja in njegovih univerzalnih energetskih zakonov vsekakor »ZNANJE ZA PRIHODNOST«.

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...