Taja Albolena

Povezovanje žensk

28. julij 2014    215 ogledov

Povezanost je ena tistih vrlin, ki jih ženska nosi v svojih celicah. Za žensko je nekaj najbolj naravnega, da je v medsebojnih odnosih, kajti odnosi so tisti, ki jo hranijo in negujejo. In vendar se v kulturi, kjer cenimo individualizem, zadržujemo in se ne povezujemo, pogosto zaradi ranjenosti, ki so se v našem ženskem svetu zgodile skozi ženske, ki so na moški način tekmovale z nami in nas izolirale od skupnosti.

Čas je, da se ženske povežemo med seboj in soustvarjamo kot babice v rojevanju novega sveta.

Svet, ki se rojeva, nekateri imenujejo tudi Zlata Doba in vse ženske na planetu smo babice z nalogo, da smo priča rojstvu nečesa novega, rojstvu »nove« sebe. Verjamem, da se nova doba rojeva skozi vsako od nas in da imamo vse ženske sveta v tem rojstvu pomembno vlogo. Dejstvo je, da v tem trenutku nimamo prav veliko zgledov, kajti vse smo v procesu rojevanja skupaj. In vendar so nekatere ženske že prepoznale in stopile v svojo žensko moč in te lahko usmerjajo in vodijo v tem, da stopiš v svojo vlogo ženske, ki vodi na svojem področju, ki živi svoje dušno poslanstvo in strastno služi ljudem in svetu.

In da bi rodile novo dobo, spremembo v svet, se moramo povezati. V naravi ženske je, da se povezuje. Ženske ustvarjamo skupnosti, pa naj bo ta skupnost partnerstvo, družina ali širša skupnost. In obstajajo trdna znanstvena dognanja, da je povezanost nekaj, kar je dobesedno vkodirano v DNK ženske, in se vidi v razlikah med moškimi in ženskimi možgani. Dejstvo je, da je prav povezanost eno največjih daril, ki jih ženske prinašamo s seboj na ta planet. Ženske hrepenimo po skupnostih in če si dopustimo, se v našem življenju ti krogi, v katerih smo povezane, vedno bolj širijo in s tem svojo negovanje in skrbnost delimo z vedno več ljudmi in s svetom.

Ženska moč se razvija v naši sposobnosti, da se povezujemo z drugimi ženskami, da delimo, sodelujemo, soustvarjamo in podpiramo druga drugo, da vsaka deli to, kar je prišla na Zemljo, da deli in da postane najveličastnejša verzija same sebe. Moč povezovanja je tista, ki je navdihnila sodelovanje in soustvarjanje žensk, ki smo se povezale v video seriji Razcvet Ženske.

Video serija Razcvet Ženske razkriva 12 ženskih zgodb, ki te lahko navdihnejo, s strani 12 žensk, ki so pionirke in odpirajo pot v nov svet, ki se rojeva. Pridruži se pisani druščini žensk, ki te lahko navdihnejo s svojo zgodbo, da se razcvetiš v svojo ženstveno polnost, globino, kreativnost, povezanost, sprejemljivost in vitalnost na vseh področjih svojega življenja onkraj predstavljivega.

Darilo, ki ga želimo deliti s teboj je, da začutiš, da imaš dovoljenje, da ustvariš uspeh na svoj sijoče ženstven način.

In da si obdana in podprta s skupnostjo žensk, ki smo pripravljene na spremembo! Da se povežeš s svojimi sestrami in rodiš »novo« sebe v svet. In vse to je na voljo BREZPLAČNO.

Kajti verjamemo, da svet čaka nate! Ja, res je, vsi čakamo nate in na tvoje unikatno in enkratno Darilo. Trdno verjamemo, da imamo dušni dogovor s tistimi ljudmi, ki naj jim pomagamo na njihovi poti. In točno v tem trenutku tvoja skupnost čaka nate. Da se prebudiš in da deliš svoje unikatno in enkratno, edinstveno Darilo z ljudmi in Svetom.

Zato se nam pridruži in stopi v svojo polno moč ženske, ki si se rodila, da postaneš. Da deliš svoje Darilo z ljudmi in svetom. Zdaj!

Več informacij najdeš na spletni strani,  kjer se lahko prijaviš.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...