Čarobni Dih, čarobnost, kristali, prodaja in storitve

Vse, kar si želim, je ...

2. marec 2015    472 ogledov

No, pa začnimo s seznamom. Verjetno boste zdaj nekateri kot iz topa ustrelili vse svoje želje, spet drugi boste sploh razmišljali, kaj bi, nekateri boste celo z zadržkom in predsodki pomislili, ali je sploh 'realno' karkoli si preveč želeti …

Dano nam je, da si želimo. Lahko bi kar rekli, da brez želja ni življenja.

Naše želje so gonilo za našo domišljijo. Za domišljijo pa vemo, da ustvarja vse, kar imamo v fizičnem svetu. Vzemimo velika imena. Vsi so imeli v osnovi veliko domišljije in velike želje. Tako so tudi nastale velike stvari, lahko jim rečete čudeži, saj to tudi so. Danes je skoraj samoumevno, da vklopimo stikalo in imamo osvetljen prostor. Nekoč je bila to velika domišljija in predvsem vizija velikega uma, ki je postala realnost.

Žal se v današnjih časih preveč držimo vsesplošne krize, ki nam narekuje ritem življenja. In to predvsem takšen, da si ne moremo privoščiti nečesa več, da si je težko prislužiti denar, še težje ga je obdržati, da so vse stvari preprosto predrage, da je za denar treba garati itd. Po drugi strani pa supermarketi kličejo po udobju in ugodju, ki mu ni konca. Zmedeni v tem, da vsega pa res ne moremo imeti, se včasih sploh ne znamo opredeliti, ali naj se osredotočimo na svoje želje ali raje ne. Ali si sploh še kaj želeti, ko pa smo potem samo razočarani? S takšnim razmišljanjem se oddaljujemo od svojega bistva, namena in predvsem od svojega poslanstva. Postanemo pasivni, življenje pa hiti mimo nas.

Naša poslanstva pa so povezana s tem, da dajemo in pomagamo drugim. A to lahko storimo le, če najprej damo in pomagamo sebi.

Želje so osnova za čarobno življenje, ki nam je vsem namenjeno. Seveda so nekateri zadovoljni z malim, nekateri pa niti z zelo velikim niso. Ampak tega ne gre posploševati, saj je vsak posameznik  individum in prav vsak si riše svoj čarobni svet. Seveda po svoje. Spoštujmo to. Ne ozirajmo se na druge, zakaj nekaj imajo ali nečesa nimajo. Osredotočimo se zgolj in edino nase. Ni egoistično, če si želite stvari. Če si jih želite samo zase. Tudi če je to izjemna znamka avtomobila, vrhunska hiša, fantastična služba itd.

Če si to želite, je to vaša pot. Samo vaša. To je vaša želja. Uresničite jo!

Govorimo seveda o materialnih željah. Tiste globlje je prav tako treba upoštevati in uresničiti. Le tako potem začnemo živeti pravo življenje. Ne le zaradi uresničenih želja, ampak ker ugotovimo, kakšno moč imamo, da jih lahko uresničimo, kako izjemna bitja smo ljudje in kakšna čudovita poslanstva so nam namenjena. In predvsem, kaj vse imamo na dosegu roke. Ko se prepustimo temu toku, izgine strah, izginejo predsodki, izgine tarnanje nad krizo, saj ugotovimo, da jo soustvarjamo tudi sami. Lahko se od tega odmaknemo in začnemo živeti svoje poslanstvo. V svetu, polnem optimizma in dobre volje. To lahko ustvarimo kadarkoli. Resnično. Kadarkoli. Vaš svet je lahko lep, lahko pa ga zavijete v strah in pomanjkanje ter bo to tudi postal. Zakon privlačnosti se bo na to odzval in vam to tudi prijazno dostavil pred vrata.

Zato zapišite svoje želje, kot bi pisali pismo. Pošljite ga v mislih v Vesolje in vizualizirajte, kako vas pred vrati čaka vaša uresničena želja. Poglejmo svoje otroke. Vse, kar si želijo, močno verjamejo, da bodo dobili. Njihovih želja ni nikoli dovolj. In imajo izjemno domišljijo. In roko na srce, veliko njihovih želja se uresniči! Ni pomembno, kako se to zgodi. Pomembna je pot. Otroci jo še poznajo. Mi pa smo se v trendu hitenja preprosto izgubili. Slepo sledimo navodilom vseh drugih, nase pa pozabljamo.

A ne pozabimo. Tisoč ljudi, tisoč želja, pa vendar nas določa tudi skupna lastnost. To sta izjemna sreča in izpopolnitev, ko se nam želja uresniči. To je uspeh uresničitve. Če tega občutka ne poznate in se vas takoj, ko se želja uresniči, loteva praznina, potem niste na pravi poti. In vaše želje niso usklajene z vašim pravim bistvom.

Posvetite se temu, kaj si zares želi vaše srce, kajti tam se skriva ključ do vaše čarobnosti. Samo vaše. Spoštujte svoje želje in ne pozabite nase. Ker vse, kar si želite, vse, kar vam je namenjeno … lahko tudi dobite.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...