Reconnective Healing, Ponovna Povezava

Osebno doživetje

piše: Slađana
11. maj 2015    66 ogledov

Usedla sem se za računalnik, kliknila na internet in prva stvar, ki sem jo opazila je bil link ponovne povezave. Brez pomisleka sem kliknila na link in tu se je začelo zanimivo potovanje do ponovne povezave in novih prijateljev. Niti v sanjah si ne bi predstavljala koliko dobrih ljudi in koliko novih občutkov bom spoznala. Ko sem pogledala nekaj minutni link me je tako pritegnilo, da sem šla naprej in naprej. Prijateljica mi je razložila kaj to je in kmalu po tem je prišel Eric v Slovenijo. Isto minuto sem se prijavila. Odšla sem na seminar in s prijetnimi mislimi odšla domov. Vendar še vedno nisem dojela in niti verjela, da je lahko tako preprosto pozdraviti nekoga v nekaj minutah. In ker sem hotela verjeti sem se odpravila na svojo prvo terapijo….in lahko rečem, da razen rojstva moje hčerke je to bil nepopisno najlepši občutek v mojem življenju. Odšla sem s prve terapije in komaj čakala naslednjo. Vsi tisti dvomi, ki sem jih imela so izginili. 

Po porodu sem imela bolečine v nogi. Zjutraj sem potrebovala 20 minut, da sem stopila prav na nogo. Odšla sem k zdravniku in ta mi je rekel, da me noga boli od hrbta. Ko sem zaključila vse tri terapije  in odkar sem se osebno povezala me noga ne boli več. Ampak res NIČ. Na terapijah sem imela občutek kot da me je nekdo primil za obe kosti na stegnih in jih premikal gor in dol..in s tem sem čutila kot, da se mi vsa vretenca na hrbtenici popravljajo na svoja mesta. Ko sem opazila da me noga ne boli več, sem se spomnila zdravnikovih besed in ta občutek v hrbtu. Nisem mogla verjet.

Nekateri pravijo, da vidijo barve, da vohajo stvari, ki jih niso nikoli v življenju..jaz vem, da sem čutila energijo kako prihaja v moje telo in tako lepega občutka ne bom nikoli mogla opisati, ker se ga enostavno ne da opisati. Na terapijah nisem videla nobene svetlobe ali barve, ko sem zaprla oči je bilo vse temno in brez nobenih barv. Vendar na osebni povezavi sem videla vse svetlo..belo..oziroma kot da bi nekdo prižgal luč v moji glavi :) 

Trenutno sem povezana dober mesec in lahko rečem, da me noga ne boli več in dobila sem občutek, kot da voham nekatere stvari, katere sploh niso zraven mene oziroma kot da se mi je izostril vonj.

Kaj vse me še čaka ne vem, vendar komaj čakam saj vem, da bo vse pozitivno :)

Vir: www.studio888.eu
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...