Čarobni Dih, čarobnost, kristali, prodaja in storitve

Zakon privlačnosti uresničuje cilje, če si jih zastavimo pravilno

1. julij 2015    488 ogledov

Verjetno ste že velikokrat slišali, da je vse brezmejno. Da lahko ustvarimo vse, kar si želimo, in da je meja samo nebo. To na neki način drži. Če si postavljamo meje, si dovolimo sanjati znotraj nekih omejitev, okrog sebe pa postavljamo zid in uresničujemo samo nekatere svoje sanje. Ker si onkraj tega zidu ne upamo pokukati, so naše sanje in želje manjše in skromnejše, morda pravite temu realne, na drugi strani pa vendar vidimo, da nekateri zmorejo in  uresničijo veliko več.

Če tega zidu ni, se nam odpre polje neskončnih in neomejenih možnosti. Komaj takrat se začnejo uresničevati tudi večji cilji in na površje pridejo globoko speče sanje. Tisti prave, ki so nam namenjene.

Pa vendar. Recimo, da izhajamo iz popolnega začetka, kar zadeva uporabo zakona privlačnosti pri uresničitvi svojih sanj. Dobimo veliko motivacije in začnemo naštevati  vse svoje želje. Vseeno priporočam, da si za začetek vzemimo manjši, hitro uresničljiv cilj. Če bomo takoj na začetku želeli novo službo, nov avtomobil, več denarja in morda še novi dom, uresničitev ne bo mogoča v enem mesecu. Naše zaupanje in dvomi pa nas bodo kar hitro obiskali. Zato vzemimo nekaj manjšega, večje cilje pa prepustimo, da se uresničijo, ko bo energija primerna. Postavimo si torej prioritete.

Pomembno je tudi vedeti, da če imamo veliko ciljev, pršimo svojo energijo na veliko mest. Če so vsi cilji 'večji', toliko bolj. Zato si res postavimo najprej manjše, hitro uresničljive cilje. Npr. malo večji zaslužek, neko manjšo stvar, ki si jo želite, krajše počitnice itd. Ko boste videli, kako stvari pravilno potekajo v praksi, boste precej bolj samozavestni. Spoznali pa boste tudi, kako ste do tega prišli. Vsak človek namreč ugotovi svoj lastni pristop do tega, kako vizualizira, privablja stvari v svoje življenje, kako 'razume' sporočila iz okolice, ko se pojavi priložnost, itd. Zato je tudi pomembno, da se opazujete in sledite temu, kako ste prišli do rezultatov.

Zakon privlačnosti uresničuje cilje, če si jih zastavimo pravilno. Vendar je pomembno tudi, da sami pravilno delujemo. Tako se želje začnejo uresničevati resnično hitro.

Meja ni. Postavljamo si jih sami. Vseeno pa se zavedajmo, da gredo vse stvari po korakih. Bolj ko delamo korake, bolj se spoznavamo in odpravljamo napačna prepričanja, gradimo zaupanje ter premagujemo strahove. In to so koraki, ki jih ni mogoče preskočiti. Tudi uresničitev vseh sanj poteka v skladu s tem, zato bodimo strpni pri svojih uresničitvah. Postavimo si cilje, v katere bomo res verjeli. Zaupanje je ključ, dvomi nas vedno ustavijo.

Da se vaš cilj uresniči, pa vas mora resnično navdušiti.

Če imate pred seboj cilj, ki ga mogoče sploh ne potrebujetet ali si ga v resnici sploh ne želite, se ne čudite, če se ne bo uresničil. Torej niste pravilno uporabili zakona privlačnosti, saj svoje želje ne morete občutiti dovolj močno. Čustva pa so magnet, saj sprožijo delovanje.

Naše želje na nevidnih energijskih ravneh že obstajajo. Da bi jih manifestirali, torej uresničili, jih moramo pripeljati v naš fizični svet. Saj poznate znani rek: "Kakor zgoraj, tako spodaj." Da bi želje manifestirali, torej uresničili, jih moramo pripeljati v naš fizični svet. To pa naredimo s pomočjo prizemljitve, s svojimi občutki, z navdušenjem, veseljem. Privabimo torej tisto, kar občutimo dovolj močno. Močna občutenja ob tem bodo pripeljala do uresničitve. Ko lahko s svojim fizičnim telesom začutimo srečo, kot da je želja že izpolnjena, takrat se želja tudi uresniči, torej prizemlji v fizični svet. Nič prej.

Za uspešne manifestacije se vseh svojih želja čim bolj veselite in navdušeno sprejemajte vse, kar vam je namenjeno. Tako boste zmagovalci, želje pa se vam bodo uresničevale druga za drugo. Predvsem pa boste dobili potrditve, da ste res kreatorji svojega življenja in da je strah, da bi šlo karkoli narobe, popolnoma odveč.

 

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
  komentiral 9 mesec nazaj
Hvala, lepo napisano.
Vesna
Nalagam...