Miran Peterman

Način, kako delaš karkoli, je način, kako delaš vse!

27. julij 2015    453 ogledov

Vsi poznamo rek: Način, kako delaš karkoli, je način, kako delaš vse! Vendar tega v praksi pogosto ne verjamemo. Ne verjamemo, da to resnično delamo! Veliko ljudi pravi: “Če bi imel boljšo priložnost, bi se bolj potrudil”. Ni res, način, kako delaš karkoli, je tvoja navada, je tvoj način dojemanja življenja, tvoj način reagiranja. Deset evrov pa res ni nič takega, res mi nič ne pomeni. Ni res, način, kako ravnaš z 10 evri, je enak načinu, kako ravnaš z milijoni. Zato jih tudi nimaš! Ljudje pa mislijo: ”Če bi imel milijone, bi drugače ravnal z denarjem”. Neeee, vse je ista frekvenca in isti princip.

Enako je z odlašanjem. Tole lahko počaka, tole lahko naredim naslednji teden, do petka bo to gotovo, začnem naslednji mesec. Če odlašaš pri majhnih stvareh, boš zagotovo in že zagotovo odlašaš tudi pri velikih priložnostih. Težava je samo v tem, da jih ne prepoznaš. In misliš, da jih ni in da je krivica, ker jih drugi imajo.

Razumeti moramo, da vibriramo z neko frekvenco in v neki frekvenci. In iz te frekvence dobivamo navodila, ideje, rešitve in rezultate. Če s temi nismo zadovoljni, potem moramo spremeniti frekvenco. 

Nekdo se ves čas zapleta v ene in iste situacije: pozablja, se zmoti, stvari mu ne gredo od rok. Zapleta se pri majhnih stvareh in zapleta se pri tem, da bi se premaknil do velikih stvari! Stvar ni v tem, da je tak človek slab, težava sta njegova frekvenca, ki mu daje takšne rezultate, in njegov ego, ki ga ne pusti naprej. Saj ste slišali tisto, da če nečesa ne vidiš, pač ne vidiš. To pa ne pomeni, da tega ni. In da tega drugi (so pač redki …) ne vidijo in da to ni mogoče. Če ne vidiš, potem moraš poiskati nekoga, ki vidi in ti lahko pomaga.

Naša frekvenca je odvisna od naše kapacitete energije in našega znanja. Če želimo iti naprej, spremeniti frekvenco, moramo okrepiti svojo energijo in dobiti novo znanje, novo razumevanje, nov pogled na življenje.

Težav ne moremo rešiti na isti ravni, na kateri so nastali, je rekel že Einstein. 

Novo znanje moramo usvojiti v teoriji in praksi, reprogramirati stara prepričanja in omejujoče programe in natrenirati novo frekvenco. To je proces, in ne dogodek. Dan za dnem, korak za korakom, minuta za minuto. Vsak trenutek šteje in vsak trenutek je treba izkoristiti! In to je tvoja odločitev, ki jo lahko sprejmeš že danes!

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...