Marija Košir

Odpri se obilju!

piše: Marija Košir
3. avgust 2015    816 ogledov

Luna menja vpliv svoje energije v skladu z njeno rastjo. Kadar je luna v fazi rasti, deluje pod vplivom zakona privla─Źnosti. To je ─Źas, ki je najprimernej┼íi za ve─Źanje obilja. ┼áe posebej na finan─Źnem podro─Źju je ta energija najdragocenej┼ía.

Bodite previdni kaj si na dan polne lune za┼żelite, obstaja veliko mo┼żnosti, da se tudi uresni─Źi.

Zelo enostaven ritual, ki vam bo pomagal, da se odprete obilju je, da vzamete denarnico ali mo┼ínji─Źek, najbolje rde─Źe barve.

V denarnici naj bo nekaj denarja.

Dvignete roko z denarnico proti polni luni, mahajte z njo in intenzivno vizualizirajte in predvsem ─Źutite kako se denar v denarnici mno┼żi.

Denar preko no─Źi pustite v denarnici, naslednji ga pa ga potro┼íite po svoji izbiri.

 

Meditirajte na dan polne lune, sami ali v skupini. Mo─Źna energija bo navdihnila in napolnila vas in va┼íe denarnice.

Po┼íljite val te mogo─Źne energije svojim prijateljem, znancem, na podro─Źja kjer ljudje trpijo lakoto in bolezni. Pri tem bodite zelo previdni, energija naj vedno potuje skozi srce.

Vera, mo─Ź ─Źutenja in vizualizacije, koli─Źina energije, ki jo vlo┼żite in zakon privla─Źnosti zdru┼żen z energijo meseca resni─Źno deluje.

Velja preizkusiti.

 

Podobno naredimo kadar je luna v fazi padanja. Nekaj dni pred ┼í─Źipom, gledamo v mesec in vizualiziramo ter mo─Źno ─Źutimo kako se na┼íe te┼żave, skrbi, strahovi, dolgovi itd zmanj┼íujejo in izginjajo.

 

 

 

www.tibis.si

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...