Marija Košir

Odpri se obilju!

3. avgust 2015    822 ogledov

Luna menja vpliv svoje energije v skladu z njeno rastjo. Kadar je luna v fazi rasti, deluje pod vplivom zakona privlačnosti. To je čas, ki je najprimernejši za večanje obilja. Še posebej na finančnem področju je ta energija najdragocenejša.

Bodite previdni kaj si na dan polne lune zaželite, obstaja veliko možnosti, da se tudi uresniči.

Zelo enostaven ritual, ki vam bo pomagal, da se odprete obilju je, da vzamete denarnico ali mošnjiček, najbolje rdeče barve.

V denarnici naj bo nekaj denarja.

Dvignete roko z denarnico proti polni luni, mahajte z njo in intenzivno vizualizirajte in predvsem čutite kako se denar v denarnici množi.

Denar preko noči pustite v denarnici, naslednji ga pa ga potrošite po svoji izbiri.

 

Meditirajte na dan polne lune, sami ali v skupini. Močna energija bo navdihnila in napolnila vas in vaše denarnice.

Pošljite val te mogočne energije svojim prijateljem, znancem, na področja kjer ljudje trpijo lakoto in bolezni. Pri tem bodite zelo previdni, energija naj vedno potuje skozi srce.

Vera, moč čutenja in vizualizacije, količina energije, ki jo vložite in zakon privlačnosti združen z energijo meseca resnično deluje.

Velja preizkusiti.

 

Podobno naredimo kadar je luna v fazi padanja. Nekaj dni pred ščipom, gledamo v mesec in vizualiziramo ter močno čutimo kako se naše težave, skrbi, strahovi, dolgovi itd zmanjšujejo in izginjajo.

 

 

 

www.tibis.si

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...