Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

V spomin: 17 čudovitih misli Louise Hay

piše: Uredništvo
30. avgust 2017    12342 ogledov

Na današnji dan, 30. 8. 2017, je svoje fizično telo zapustila Louise Hay. 

Louise – hvala ti za vse, kar si nam dala, hvala za vse tvoje afirmacije, uvide, pozitivnost! Prek njih boš z nami in v naših srcih živela večno!

17 čudovitih misli Louise Hay:

Vsaka misel, ki jo mislimo, kreira našo prihodnost.

Moraš se zavedati, da imaš v sebi moč, da ozdraviš svoje življenje. Tolikokrat pomislimo, da smo brez moči, ampak nismo! Vedno nam je na voljo moč našega uma, ki je neizmerna. Zahtevaj jo in zavestno uporabi to moč!

Prepoznaj obilje povsod in ga uživaj.

Poglej probleme v svojem življenju in pomisli: kakšne misli imam, da kreiram takšne situacije?

Sam sebe kritiziraš že leta in to ne deluje, kajne? Poskusi z odobravanjem in videl boš, kaj se zgodi.

Nobena oseba, prostor ali stvar nima nikakršne moči nad teboj, saj ti ustvarjaš svojo realnost in vse v njej.

V neskončnosti življenja, kjer sem, je vse popolno, celovito. Ne verjamem več v stara prepričanja o omejitvah in pomanjkanju – sedaj izberem videti sebe, kot me vidi vesolje – popolno in celostno.

Ljubezen ni nikoli zunaj nas; ljubezen je vedno v nas.

Ti si edini mislec v svojem umu. Ti si moč in avtoriteta v svojem svetu!

Bodi pripravljen na ljubezen, ko pride. Pripravi polje in bodi pripravljen gojiti ljubezen. Bodi ljubeč in boš ljubljen. Odpri se sprejemanju ljubezni!

Varno je pogledati vase 

Ko se pomikam skozi plasti mnenj in opazk drugih in jih nežno odstiram, začenjam videti mogočno bitje v sebi, modro in čudovito. Ljubim vse, kar vidim in najdem v sebi.

Samosprejemanje in samoodobravanje v sedanjem trenutku sta glavna ključa pozitivne spremembe v naših življenjih. 

Duhovno rastem, ko sprejmem odgovornost za svoje življenje.

Bodi voljen narediti prvi korak ne glede na to, kako droben je ... Osredotočaj se na to, da si se voljen učiti. Čudeži se bodo zgodili.

Preteklost je končana in ne moreš je spremeniti. Vse, kar imaš, je sedanji trenutek. To je edini trenutek, ki ga lahko izkusiš. Globoko v centru mojega bitja je neskončen vodnjak hvaležnosti. Sedaj dovoljujem tej hvaležnosti, da napolni moje srce, telo, um, zavest, moje celotno bitje. Ta hvaležnost žari iz mene v vse smeri in se dotika vseh na svetu ter se vrne k meni kot nekaj neopisljivega – nekaj, za kar sem še bolj hvaležna ... Več hvaležnosti ko čutim, bolj se zavedam, da je zaloga neomejena.

Če sprejmeš omejujoče prepričanje, le-to postane tvoja resnica.

Ljubezen je največja zdravilna moč, ki jo poznam. Ljubezen lahko ozdravi tudi najgloblje in najbolj boleče spomine, saj prinese svetlobo razumevanja v najtemnejše kotičke našega uma in srca.

Ko rečem JA življenju, življenje reče JA nazaj.

Fundaciji in delu Louise Hay lahko še naprej sledite:

na njihovi Facebook strani (https://www.facebook.com/louiselhay/?fref=ts) ali na uradni spletni strani (http://www.louisehay.com/).

Vir: http://www.thelawofattraction.com/20-louise-hay-quotes/,http://www.louisehay.com/, https://www.facebook.com/louiselhay/?fref=ts
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...