Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Začetek senčne predfaze retrogradnega Merkurja

piše: Uredništvo
29. avgust 2015    601 ogledov

S 14. majem smo vstopili v Merkurjevo senčno predfazo. Tega se je dobro zavedati, saj se tako lahko pripravimo na obdobje, ki prihaja, in razmislimo, kaj bo v tem času naš izziv, ga ozavestimo in se prepustimo doživljanju.

Planet Merkur je povezan s komunikacijo, transportom, razumevanjem

Zato se nam lahko zgodi, da bomo imeli največ izzivov prav na teh področjih. Zato poskusite biti strpni, potrpežljivi. Nekateri jemljejo obdobje retrogradnosti Merkurja kot negativen čas, poln preprek. Resnica je daleč od tega. Ta čas nam ponuja odlično priložnost za uvid vase, raziskovanje sebe, premislek o svojem življenju, dokončevanju nedokončanih stvari.

Poudarek je na notranjosti, in če boste sledili temu ritmu, vam ni treba skrbeti. Izogibajte se aktivnemu udejstvovanju navzven, začenjanju novih projektov, imejte v mislih, da vas energije usmerjajo navznoter! Več pa naslednjič, saj še imamo čas, preden se začne gibati vzvratno.

Prihajajoča tedna bosta torej minila v senčni predfazi Merkurja

V tem času bodite pozorni predvsem na to, da se ne boste prehitro odločali in predvsem potegnili prehitrih zaključkov. Raje nekajkrat vdihnite, prisluhnite vsemu, še malo bolj poglobljeno povprašajte in se nato odločite. Vsaka odločitev bo pravilna, če bo le resnično izhajala iz vas. Ne izbirajte bližnjic, v tem času se ne bodo obrestovale. Bodite pozorni na malenkosti, te bodo prinesle potrebne ključe.

Posvetite se notranjosti!

Izkoristite ta čas za vsa dejanja, ki so odsvetovana v času retrogradnega Merkurja. Treba se je namreč zavedati, da energije vplivajo na nas, na naše dojemanje sveta in delovanje, če vanje verjamemo, to hočemo ali ne ... Zato raje delujmo v skladu z njimi in bogato bomo poplačani.

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala.
Nalagam...