Miran Peterman

Naša vizija

23. september 2011    70 ogledov

Ste zadovoljni s svojim življenjem? Rezultati svojega življenja?

Življenje je Energija. Energija, ki podpira naše življenje in daje rezulate, je odvisna od naše vizije. Kakšna je vaša vizija? Kako daleč vidite? Koliko ljudem doprinašate?

Če ste lastnik trgovine in zjutraj, ko pridete na delo ugotovite, da vam je nekdo razbil steklo, je cel problem. Pospraviti morate razbitine, poklicati steklarja in dokler zadeva ni urejena, delo ne steče normalno. Mala vizija, mala kapaciteta energije.... 

Če pa ste lastnik verige trgovin s 1000 poslovalnicami in pridete na delo in vam povejo, da je v neki prodajalni razbito steklo, samo odvrnete:"Razbito, kaj? Bodo že uredili. Imam pomembnejše stvari kot je ena šipa. Skrbim za življene nekaj tisoč delavcev in ena šipa?" Velika vizija, velika kapaciteta energije, človek se nima časa ukvarjati s podrobnostmi, te se same uredijo...

Če ste osebni trener z malo kapaciteto energije in malo strankami in vam ena stranka odpove, je cel problem. Če pa imate veliko kapaciteto in vas tranke čakajo v vrsti, pa ste včasih hvaležni za odpoved stranke, da lahko daste priložnost novi stranki... Velika vizija, velika kapaciteta energije.

Energetski trening je trening kapacitete energije. Dan za dnem dobivamo nova sporočila, ki zamenjujejo naša stara omejena sporočila in postajamo vedno bolj pozitivni, vedno bolj neomejeni. Dan za dnem menjamo energijo in jačamo svojo energetsko kapaciteto. Nothing is impossible!

Na fitnesu dvigamo uteži, na Energetskem treningu dvigamo vizijo in kapaciteto energije. Če oboje združimo, lahko strankam dvignemo nivo kvalitete življenja.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...