Andrej Pešec

Čudežna moč žensk

21. december 2015    4088 ogledov

Enako kot nam je razumljivo to, da od mačke ne moreš pričakovati lajanja, od psa pa mijavkanja, saj jima njuno subtilno telo tega ne omogoča in ne dovoli, bi morali v primeru, da stremimo k miru in popolnosti, poskušati sprejeti in razumeti ključne razlike med moško in žensko naravo. Subtilni telesi moškega in ženske se neverjetno razlikujeta. Če želiš karkoli razumeti, je treba to najprej sprejeti.

Vzdušje v odnosih in hiši ustvarja ženska

Če je vznemirjen moški, to ženske in okolice navadno ne vznemirja pretirano, ko pa trpi ženska, moški navadno zbegano kroži okrog nje in se čudi, kaj ni v redu, saj ob vznemirjenem, devetkrat močnejšem ženskem umu nikakor ne more delovati in odpove, ker tega šibkejši moški um ne prenese. Njeno agonijo čuti vsa okolica, celo hišni ljubljenčki. 

Zelo pomembno je, da so ženske vedno preskrbljene in zadovoljne, saj njihova zavest in počutje odločilno vplivata na vso okolico. Dom, kjer so mame, žene in hčere spoštovane, srečne in zadovoljne, privlači vse obilje in predstavlja pravi mali raj na zemlji.

Inteligenten moški vedno poskrbi, da je ženska mirna in srečna, pripravljena deliti izjemno energijo ljubezni, brez katere niti moški niti otrok ne zdrži. Če imamo v družini namesto iskrenih osebnih odnosov poslovne odnose, si bo moški najverjetneje poiskal ljubico, saj ne zdrži brez intimne ženske energije ljubezni.

Kdaj in za koga se recimo ženska lepše obleče, za službo, sestanek in zabavo ali za moža, ko se ta vrne iz službe? Izjemno vlogo in namen ima ženska lepota, ki pa ima v zvezi vse pogosteje destruktivno moč, ne pa kreativne.

Če želite imeti pravega moškega, mu morate najprej dovoliti, da to postane

Takemu delovanju lahko rečete pretvarjanje ali pa optimalna uporaba inteligence. Ženska, ki se po nepotrebnem prepira z moškim, od njega ne bo nikoli dobila tega, česar si želi. Brez prepira pa ne pomeni brez pogovora. Moški obožuje položaj zaščitnika in se čuti dolžan poskrbeti za vse, ki mu to dovolijo. Ali ste bili kdaj bolni, pa mož ni kot angel skrbel za vas? Inteligentna ženska zmaguje brez boja in kaže svojo ranljivost, četudi je psihično precej močnejša od moškega.  

Ženske se pogosto pritožujejo, da moški doma samo počiva in lenari ali pa komaj čaka, da gre od hiše, ker ne razumejo, da moški doma energijo kopiči, v službi pa jo troši. Ker so ženske zgarane in v službe vlagajo preveč energije, jim zmanjka moči za prispevek doma, kjer imajo ključno vlogo, in ne morejo si privoščiti, da je ne bi opravile, saj je cena za to astronomska.

Usoda ali karma narekuje, da preveč odločna, neustrašna in prepirljiva ženska navadno sreča neodločnega in neodgovornega moškega. Navadno eden trpi za depresijo in nevede izvaja psihično nasilje, drugi pa postane alkoholik, ki izvaja fizično nasilje, oba pa neverjetno trpita. In tako naprej, generacijo za generacijo, življenje za življenjem. Nikakor ni dobro, ko degradira moški, posebej uničujoče pa je, ko vrednote in moralo izgubi ženska, saj tako v nekaj desetletjih ali generacijah degradira ves svet.

Baraba in svetnik se razlikujeta samo v obnašanju

Večjo kapaciteto brezpogojne ljubezni in veliko odgovornost predaje znanja o odnosih imajo ženske, saj so moški po naravi bolj nepozorni in površni, samo pomislite, kako pogosto pozabljajo na rojstne dneve, obletnice in majhne pozornosti, ženkam pa je skrb za to prirojena. Zaradi izjemne vloge žensk pri ohranitvi družine in vzgoji je mati po Vedah kar desetkrat pomembnejša od očeta. Mama je naš prvi učitelj. Skrb za odnose zahteva neskončno potrpljenje, odpuščanje in strpnost, nesebičnost je največja askeza, ki pa prinaša čudežni rezultat. Ženske se pogosto ne zavedajo čudežne moči, ki jo imajo v svojih rokah. Ne pozabite, da sta ženska psiha in vpliv bistveno močnejša od moške. 

Trpimo samo zaradi neznanja in popolnoma napačnih predpostavk. Dejstvo je, da smo tako moški kot ženske zelo zašli, kar se vidi v številu ločitev, nasilja in drugih deviacij. Veliko ljudi ne ve, da za ureditev odnosov ne potrebujemo privoljenja nikogar drugega. Dovolj je, da spremenimo lastno delovanje in razvijamo božanske lastnosti, za drugo poskrbi čas, z absolutnim znanjem in pravim pristopom pa ni nič nemogoče. Najboljše univerzalno zdravilo je ljubezen; če slučajno ne deluje, preprosto povečajte dozo ter ne pozabite, da za vsakim izjemnim moškim in za vsako izjemno kulturo stoji ženska.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...