HIŠA RADOSTI, delavnice osebne rasti

Kaj se lahko naučimo od konj?

4. januar 2016    460 ogledov

Uporabljanje besed za komunikacijo s konjem je enako, kot če bi želeli govoriti francosko s Kitajcem. Torej ni najbolj učinkovito.

Konji komunicirajo telepatsko. Ko si razširite sposobnosti za telepatsko komuniciranje in povabite konja, da sodeluje z vami, bo naredil karkoli, po čemer boste vprašali.

Avtisti delujejo podobno, zato večinoma z lahkoto komunicirajo s konji. Zanje ne obstaja ločenost med levo in desno možgansko polovico. Ne ločujejo preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Vsak trenutek so popolnoma prisotni in se zavedajo vsega, kar se dogaja. Za komuniciranje ne potrebujejo besed. Ko delamo s konji, bi morali delovati točno tako kot oni.

Konji se z nami dinamično ujamejo in so nam lahko velik doprinos. Zanje je velik užitek, da lahko sodel7000410-wild-horses-bulgariaujemo. Ko želite konju sporočiti, kaj naj naredi, se najprej uskladite z njegovim območjem zavedanja. Nato si v njegovi glavi predstavljate sliko tistega, kar si želite, da naredi. Preprosto ga vprašajte: “Ali lahko to narediš?” Potrebno je, da ste hitri, kot je hiter konj, ki vas vseskozi sprašuje: “Kaj je naslednje? Kaj naj še naredim?”.

Če niste voditelj s konjem, boste pristali na tleh ali pa boste pohojeni. Konj vedno ve, kdaj niste prisotni z njim. Takoj zazna trenutek, ko ste prenehali negovati in spodbujati energijo, ki jo je delil z vami. Njegov odziv vam natančno pokaže, kako delujete v svetu, kadar ne prejemate in niste prisotni.

Konji vas lahko naučijo, kako postati voditelj, hitreje kot katerikoli človek. Njihov odziv je takojšenj. Vsak konj je drugačen in ne morete prevzeti, da bo nekaj, kar deluje za enega konja, delovalo tudi za druge. Ko ste prisotni s konjem in ste skupaj z njim v vprašanju, boste razvili telepatske sposobnosti bolj, kot ste si kdaj lahko zamislili, da je mogoče. V svetu konj ni nobene izjeme. Prisotni so z vsem in ničesar ne sodijo. Vsak trenutek je zanje nov. Če imate v svojem svetu še vedno opravičila in sojenja, boste zgrešili nekatere informacije, ki bi vam omogočile, da se povežete s konjem.

Takoj boste vedeli, ali ste ustvarili povezavo, ki vam omogoča, da lahko kreirate lahkotnost in radost 7007534-horse-girl-fieldskupaj s svojim konjem. Ali si želite komunicirati s svojim konjem za zabavo? Ali pa želite dokazati, da lahko vaš konj naredi, karkoli si zaželite? Ali greste na ježo zaradi tega, ker želite nekaj doseči ali ker vas to preprosto zabava?

Svoje življenje bi morali kreirati iz zabave. Počnite nekaj, ker vam je zabavno, in ne zaradi uspeha ali rezultata, ki ga boste pridobili.

To je drugačen način delovanja, kot ste ga bili vajeni do zdaj. Vse to in še več se lahko naučite na delavnicah v Hiši radosti.

Ali ste pripravljeni raziskati, kaj deluje za vas in vašega konja?

Vir: http://www.hisaradosti.com/cesa-se-lahko-naucite-od-konjev/
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...