Lilijana škraban

Kar nam ni namenjeno, se ne more zgoditi

11. januar 2016    8968 ogledov

Zakon privla─Źnosti nas u─Źi, da se s pravilno naravnanimi mislimi in ob─Źutki lahko zgodi skoraj vse, kar si ┼żelimo. Z drugimi besedami, vse, kar uresni─Źimo v svojem ┼żivljenju, je posledica tega, kako razmi┼íljamo, ─Źutimo in koliko verjamemo lastnim besedam.┬á─îe torej v ┼żivljenju na dolo─Źeni to─Źki nismo zadovoljni, moramo spremeniti tok razmi┼íljanja in tako se bodo za─Źele spreminjati tudi okoli┼í─Źine in vse bo potekalo v skladu s tem na poti do na┼íega cilja.┬á

Kljub vsemu pa obstajajo ┼íe druge zakonitosti. Zakon privla─Źnosti je samo eden, ki nas u─Źi obvladovati na┼íe misli in ob─Źutke. Zato se marsikdo, ki zavestno uporablja samo ta zakon, morda spra┼íuje, zakaj ni rezultatov oziroma zakaj se ┼íe ni zgodilo tisto, na kar se osredoto─Źa, o ─Źemer razmi┼ílja, kar si ┼żeli in ob─Źuti ┼że toliko ─Źasa.┬áZato, ker nam dolo─Źene stvari v tem ┼żivljenju niso dane.┬áZgodi se samo tisto, kar nam je namenjeno. To pa pomeni, da se nam dolo─Źene stvari v ┼żivljenju ne bodo zgodile, tako kot si mi ┼żelimo, ampak tako, kot je za nas najbolj┼íe. Vse v skladu z na┼ío potjo in poslanstvom.┬áPrav tako moramo vedeti, da nam nekatere stvari sploh niso namenjene in se ne bodo zgodile nikoli. V teh primerih sta vsa vlo┼żena energija in trud zaman, trenutne prilo┼żnosti za tisto, kar nam je namenjeno, pa zamujamo.

Kljub našemu pravilnemu razmišljanju se nam zgodi samo tisto, kar nam je namenjeno.

Vse, kar lahko dose┼żemo, pa nam dolo─Źa tudi na┼ía karma. V─Źasih je te┼żko sprejeti, da se nam v ┼żivljenju dogajajo hude stvari, da nam ni namenjeno zdravje, da smo vedno brez denarja ali da moramo zanj zelo garati. Zato pa je toliko la┼żje, ko spoznamo, da ima velik vpliv na trenutno ┼żivljenje tudi karma.┬á─îe je dolo─Źen splet okoli┼í─Źin v trenutnem ┼żivljenju res posledica karme┬á(in ne samo razmi┼íljanja),┬áje to dejstvo zelo pomembno pri pravilnem postopku, ko ┼żelimo narediti spremembo na bolje.┬áTakrat nam samo misli, pa naj so ┼íe tako pozitivne, ne morejo prinesti pravih rezultatov.

Prav tako nam ne bo uspelo, ─Źe ┼żelimo karkoli izsiliti. S tem ustvarjamo nestrpnost in posledi─Źno nezaupanje. Kljub razmi┼íljanju, ob─Źutenju, gore─Źi ┼żelji ÔÇŽ vizualizacije in afirmacije ne pomagajo v pravi meri.

Pomembna je tudi stopnja zavedanja, na kateri je posameznik, kar pomeni, da so na┼íe misli po intenzivnosti druga─Źne.┬áNekdo, ki je na vi┼íji stopnji zavedanja, bo s svojimi mislimi veliko hitreje┬áuresni─Źil┬ásvoj cilj┬ákot tisti, ki ┼íe ni tako dale─Ź.

Toda vedno se zgodi samo tisto, kar nam je namenjeno.

Velja za popolnoma vse v na┼íem ┼żivljenju, pa naj gre za slu┼żbo, ljubezen, uspeh, denar itd. Poglejmo za primer ljubezen. ─îe nam oseba ni namenjena, ne bo z nobenimi mislimi ali vizualizacijami pri┼íla v na┼íe ┼żivljenje. Zakon privla─Źnosti ne bo deloval tako. Zelo je pomembno, da se recimo pri iskanju ljubezni ne osredoto─Źamo na to─Źno dolo─Źeno osebo, saj bo k nam pri┼íla tista, ki nam je namenjena. Velikokrat se lahko zgodi, da spregledamo prilo┼żnosti, ker smo fokusirani na to─Źno dolo─Źeno osebo. Enako velja za vse druge stvari v ┼żivljenju. Te┼żimo k ne─Źemu, kar nam ni namenjeno, tisto, kar nam je, pa zavra─Źamo.┬á─îe smo preve─Ź osredoto─Źeni na to─Źno dolo─Źen cilj, velikokrat zamujamo optimalne prilo┼żnosti. In ker zamudimo dano prilo┼żnost, obstanemo na to─Źki, kjer se ne zgodi napredek, ─Źeprav si tega ┼żelimo.┬áNau─Źiti se moramo strpnosti. Bolj ko se prepu┼í─Źamo in zaupamo, la┼że ste─Źe tok energij, ki nas nosi to─Źno tja, kamor si je du┼ía ┼że pred rojstvom obljubila, da bo pri┼íla.

Zato je tudi zelo pomembno,┬áda negujemo svoje ┼żelje, si prizadevamo za njihovo uresni─Źitev, ampak se hkrati zavedamo, da se bodo uresni─Źile┬á(─Źe so nam namenjene)┬átakrat, ko bo pravi ─Źas.┬áKo bosta na┼ía energija in vibracija primerni,┬áko bomo sposobni ┼żeleno tudi sprejeti. In ohraniti. To zavedanje nam omogo─Źa, da se s svojimi cilji ne obremenjujemo, temve─Ź strpno in hvale┼żno pri─Źakujemo uresni─Źitev.

Zato sprejmite tisto, kar vam je namenjeno, in ne ─Źakajte na bolj┼ío prilo┼żnost, ker v─Źasih je prav to, kar prezrete, v tistem trenutku najbolj┼íe za vas.┬á

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...