Zvočni SPA, vibracije ljubezni in obilja

Prebujen ženski princip preobraža svet

18. februar 2017    2071 ogledov

V svetu se pojavljajo krize. Ekonomska, ekološka, migrantska. Okolje ne sprejema več vseh impulzov človeka, ki se zanj niti ne zmeni. Vrednote, ki jih je dolgo gojila patriarhalna družba nas postavljajo ven iz naravne povezanosti.  Kje iskati rešitev?

Odgovor je v avtentičnem ženskem principu. Vabljena na seminar, kjer ga boš prebudila! Več tukaj. »

Da se ženski princip v svetu zbuja,  je jasno.  Še vedno pa je okoli tega precej nejasnosti, posebej v poslovnem svetu, kjer je vse naravnano na tekmo s časom, tekmovalnost, biti boljši, hitrejši, večji, bolj dobičkonosen in podobno. 

Čas za novo zgodbo

Zgodba, ki jo je za nas pisal patriarhalni sistem je temeljila na prevladi in igrah pre-moči, ter pripeljala do rušenja. Potrebujemo novo zgodbo, ki bo govorila o sočutnosti, medsebojni povezanosti in združevanju.

Osnovni ženski principi kot so sprejemanje, sorodnost, povezanost, poslušanje, so kvalitete, ki jih je nujno pripeljati nazaj v življenje, če želimo vzpostaviti ponovno povezanost z našim planetom kot živim bitjem, ki mu vsi pripadamo.

Šele ko obudimo te kvalitete v sebi (sprejemanje, sorodnost, povezanost, poslušanje), lahko začnemo z delovanjem v smer sprememb, potrebnih za današnji čas. Če nimamo teh kvalitet prebujenih v sebi, lahko gladko nadaljujemo z neuravnoteženo moško dinamiko, ki je pripeljala v sedanje stanje neravnovesja.

Glas ženskega principa je nujno potrebno slišati in ženske so tiste, ki ga lahko obudijo v življenje.

Dve fazi za spremembo v svetu

Prva faza, kot razlaga v svojem delu sufijski mistik in avtor knjige 'Return of the Feminine and World Soul' (Vračanje Ženske energije in Duše sveta), Llewellyn Vaughan-Lee, je prebujanje avtentičnega ženskega principa znotraj nas samih.

Kaj to pomeni - prebuditi avtentičen ženski princip?

Kvalitete, ki jih ta nosi, je potrebno v sebi začutiti, jih prinesti na površje, jih ozavestiti in ozdraviti. Spremeniti delovanje se začne v spoznavanju svoje prave narave biti. Orodja, ki nam pomagajo dotakniti se svoje esence in začutiti ženski princip, nas v tej fazi obračajo na noter, k sebi.

Skozi meditacijo, poglobljen dialog, čuječnost, s podporo zvoka, giba, umetnosti, opazovanja in podobno. 

Ženski princip v nas obuja celostnost, čuječnost, nežnost, milino, sočutje in nas vrača v veliko bolj harmonično povezavo s sabo, s svojo dušo in telesom.

Od tu lahko dostopamo do prvinske modrosti ženske energije, ki v večini žensk še vedno ostaja skrita pod površjem, pozabljena in zatrta zaradi dolgoletne prevlade patriarha.

V drugi fazi prebujanja ženskega principa pa ta lahko začne delovati v svetu

Ko vemo, kako biti, vemo tudi, kako delovati. Kako lahko ozdravljen ženski princip preobraža ne le nas samih, temveč celoten svet?  Odgovor se skriva v prinašanju omenjenih kvalitet v delovanje v vsakdanu, v sprejemanje odločitev iz drugače postavljene notranje narave in iz občutka za dobrobit skupnosti.

Naša akcija bo s tem izhajala iz celostnosti in ne iz ločevanja. Duhovno osrediščeni temelji naše prave narave nas bodo povabili v aktivno sodelovanje s sabo, z drug drugim, z okoljem in s planetom.  Vodili nas bodo sočutje, vključenost, soustvarjanje in združevanje. Voditeljstvo nove dobe potrebuje natanko takšne kvalitete.

Voditeljstvo skozi ženski princip

Ženski princip je potrebno prebuditi tako v ženskah kot v moških, saj je od tega, kako smo z njim povezani, odvisna naša evolucijska pot kot civilizacije in planeta. 

A najprej se prebuja skozi ženske, saj je njena vloga v tem trenutku tista, ki zmore prinesti v svet nove vibracije in obuditi nazaj v življenje dušo planeta. Življenje, ki teče skozi žensko je tisto, ki osvetljuje fokus in pot naprej.

Opolnomočena ženska ni močna, ker zmore vse sama, je neodvisna in neizmerno sposobna v vseh pogledih. Daleč od tega. Močna ženska je tista, ki stopi v svojo celostnost, ranljivost, njena moč pa izhaja iz želje služiti višjemu dobremu. Izraža jo v ravnovesju med odločnostjo  in milino. Svojo moč vzdržuje skozi občutek odgovornosti do celotnega stvarstva, saj se zaveda pomena življenja in je njegova varuhinja. Zato ne bo odnehala s prinašanjem resnice in resničnih kvalitet nazaj v življenje. In s tem prava ženska narava postavlja v svet novo paradigmo voditeljstva in življenja samega.

S prvo fazo raziskovanja avtentičnega ženskega principa, z namenom da nas ta privede v drugo fazo delovanja v svetu, se bomo ukvarjali na vikend seminarju PRAVA NARAVA ŽENSKEkot voditeljice, ki se bo odvil 25. In 26. februarja v Ribnem pri Bledu. Srčno vabljena, več si preberi tukaj. »

Izkustvo  je namenjeno vsem menedžerkam, podjetnicam in vsem tistim, ki so na premiku v nov princip delovanja na svoji poti  ter v novo vodstveno vlogo življenja.

Vikend seminar PRAVA NARAVA ŽENSKE

Veliko žensk se že zaveda, da nova paradigma našega delovanja sloni na prebujeni ženski naravi. A kako se ta zares čuti? In kako jo osvojiti v svojem delu, pri usklajevanju z življenjskim ritmom v družbi ter kaj v resnici pomeni prava narava ženske ter avtentični princip ženskega voditeljstva?

Skozi dvodnevno izkustvo bomo odkrivale odgovore na zgornja vprašanja. Ne z glavo in umom, temveč z bitjo in telesom. Nikakor ne na silo ali zelo na glas, temveč z dovoljenjem, da izkusimo drugače. Subtilno, tiho, čuječno in prisotno. Sproščeno in z užitkom. Povezale se bomo s pravo naravo in ob tem uporabile njene elemente  – zunaj in znotraj nas. Spoznavale bomo, kaj zares pomeni vstop v ženski princip voditeljstva in kje se sploh začne. Pa zakaj je to tako zelo pomembno za ta trenutek v življenju, kakšne nove temelje nam postavlja in kako lahko z novim načinom biti  spreminjamo svoje delovanje, s tem pa izboljšujemo svoje življenje ter višamo zavest za svet.

Izkustvo vodiva:

ANDREJA CEPUŠ, ustanoviteljica in direktorica polja ENVIR  ter predsednica ALL Ladies League Slovenija

in

TJAŠA CEPUŠ, zvočna alkimistka in ustanoviteljica ZVOČNI SPA.


 Skozi seminar bomo:

  • Odprle  prostor, kjer postane prava narava ženske slišana, vidna in občutena.
  • Zvočno podprle harmoničen energetski pretok skozi naše telo ter spoznavale princip prave narave ženske ter novo paradigmo bivanja
  • Se sprostile, spet zares povezale s sabo in se učile zaupati notranjemu glasu
  • Integrirale svojo avtentično žensko esenco skozi proces usklajevanja in podpore vseh naravnih elementov (zemlja, voda, ogenj, zrak, kovina).
  • Izvedle skupinski Storytelling, v navdihu skupnega razširjenega odkrivanja voditeljskih lastnosti.
  • Skozi intuitivne vaje odkrivale, kaj pomeni delovanje ter voditeljstvo s pravo žensko naravo – pri sebi in v svetu
  • Izvedle unikatno zvočno postavitev procesa novodobnega voditeljstva ter ga izkusile.
  • Manifestirale svojo pravo žensko naravo in nove korake v voditeljsko vlogo v življenju skozi gib – poslušanje ter sledenje telesni inteligenci.

 Kako?

Skozi poglobljeni dialog, vaje, s pomočjo teoretičnega in praktičnega dela z naravnimi elementi, skozi zvok in telesno inteligenco.

Vse informacije o seminarju najdete TUKAJ, kjer se lahko tudi prijavite. »

Vir: www.envir.si
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...