Tina Ananda

Imate tudi vi še vedno zamero do staršev?

piše: Tina Ananda
1. februar 2016    1234 ogledov

Danes se bom dotaknila prav teme, ki je največkrat narobe razumljena in vas bo nekatere med vami šokirala in hkrati rezonirala na globlji ravni, kjer boste globoko v sebi prepoznali resničnost teh besed.

Skoraj vse stranke, ki pridejo k meni na individualno Ananda seanso, opravičujejo ravnanje svojih staršev in jih celo branijo, da niso vedeli, kaj počnejo, in da so ravnali, kot so najbolje znali.

Poduhovljenost vam lahko resnično škodi ...

Že res, ampak verjetno ste tudi že ugotovili, da to mišljenje ne bo razrešilo vaše jeze in zamere do njih. Poskušate in poskušate, pa sami lahko opazite, da takšen pristop NE DELUJE. Še vedno niste srečni in še vedno goltate njihovo ravnanje, dejanja in besede. Prav to je točka, kjer vam poduhovljenost resnično globoko škodi in od sebe zahtevate ali pričakujete, da jim morate oprostiti za vse čustvene in fizične travme, ki so vam jih prizadejali.

Če zahtevate od sebe, da 'na suho' odpustite svojim staršem in jih v svojih mislih opravičujete, da niso znali bolje, resnično škodite svojemu notranjemu otroku.

Vaš notranji otrok želi biti slišan

Vaš notranji otrok pa si želi biti priznan in SLIŠAN, in želi, da končno nekdo 'zunanji' (to ste vi) prizna, da je bilo res hudo (in da je še vedno) in da se vam je zgodila globoka krivica. Da noben otrok na tem planetu ne bi smel iti skozi takšno čustveno nasilje ali travmo, kot ste šli vi, in da je normalno, da je jezen, ranjen in užaljen. Kot sem že pisala, je čustveno nasilje veliko hujše kot samo fizično nasilje.

Pod čustveno nasilje spada vse od ignoriranja otroka do vpitja nanj, vse od manipulacije do ravnanja z njim, kot da ni samostojna entiteta in da njegova čustva in besede niso nič vredne, ker je še premajhen. Od tega, da saj ne ve, kaj se dogaja, in dnevno gleda čustvene igrice med staršema, do tega, da so nas dnevno kritizirali ali dajali v nič. Od tega, da nič ni bilo dovolj dobro, do tega, da nikoli nismo bili pohvaljeni, ker je bilo to itak samoumevno.

Velikokrat so imeli starši sami s seboj preveč dela, da bi nas sploh slišali, in smo bili samo še en dejavnik stresa, skrbi in žrtvovanja v njihovem življenju. Ja, vse to se sliši zelo grozno, ampak to je realnost.

Veliko mojih strank je med seanso in po njej šokiranih, koliko besa, jeze, zamer in žalosti so imeli nabrane v sebi in v svojem telesu ter kako globoko osamljen in nerazumljen je bil njihov notranji otrok. Kako se nikoli ni nihče postavil zanj. Kako je to majhno bitjece trpelo v tej družini, ki to sploh ni zares bila. Prav zato ste danes prav VI tisti, ki se mora postaviti zanj in spregovoriti v njegovem imenu. Ali v seansi ali pa v svojem resničnem svetu, pa naj bo to pred vašim partnerjem, mamo, očetom, babico, dedkom, stricem ali šefom. Danes je to VAŠA naloga in samo tako boste doživeli čustveno olajšanje in notranjo osvoboditev, ki si jo tako želite.

Vsakodnevno špikanje je čustveno in psihično nasilje

Vedite, da je vsako dnevno 'špikanje' partnerja, staršev ali šefa čustveno in psihično nasilje, in vi ste tisti, ki ga dovoljujete in še naprej prenašate.

Morate vedeti, da je odpuščanje staršem res čisto zadnja postaja in pride na vrsto šele potem, ko boste spravili iz sebe ven vse tisto, kar ste desetletja zadrževali v sebi. Morate si dovoliti prečutiti zamero, jezo, žalost, strahove in sovraštvo, ki tako ali tako prebivajo v vas, in samo čakajo, kdo bo naslednji nič hudega sluteč stopil na mino.

Dokler se ne boste soočili s svojimi čustvi, ki vam zelo nazorno DNEVNO kažejo, kje so vaše osebne meje, ki so jih drugi prestopili, in jih še vedno prestopajo, ne boste mogli zaživeli bolj svobodno in mirno. V svojih rokah držite 100% svoje moči, da to predelate in uresničite svojo srečo.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...