┼áola Intuicije, izobra┼żevanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Moja pot do zanositve

29. februar 2016    423 ogledov

─îe berete ta ─Źlanek, ste se najbr┼ż tudi same zna┼íle na neskon─Źno dolgem seznamu ┼żensk, ki si ┼żelijo otroka in neutrudno i┼í─Źejo re┼íitve za blokade in nepojasnjene razloge, ki jim prepre─Źujejo uspe┼íno zanositev.
S te┼żavami pri zanositvi se bori vsak 6. do 7. par v Sloveniji. ┬á

Morda se vam zdi, da so vsi okoli vas nose─Źi in v veselem pri─Źakovanju, vam pa, kljub vsem naporom in trudu, nikakor ne uspe zanositi. Ne bodite ┼żalostni in zagrenjeni zaradi tega, predvsem pa nikoli ne bodite nevo┼í─Źljivi so─Źloveku, saj ne veste, kak┼íno pot ima za seboj. Morda je bila tudi nasmejana nose─Źnica, ki ste jo pred kratkim sre─Źali na ulici, ┼íe pred nekaj meseci v popolnoma enaki situaciji, kot ste danes vi. Parov, ki se trudijo zanositi ┼że ve─Ź mesecev ali let, obiskujejo ambulanto za neplodnost ali i┼í─Źejo alternativne re┼íitve za pomo─Ź pri zanositvi, je vse ve─Ź. Res je, da se vam bo na hipe zazdelo, da ste sami v tej situaciji, a verjemite, niste ÔÇô parov, ki se prav ta trenutek borijo z istimi te┼żavami, je resnici veliko. Ker pa je ljudi velikokrat sram priznati, da imajo te┼żave, raje mol─Źijo, zato se nam zdi, da smo se zna┼íli med nesre─Źno in majhno skupinico posameznikov, ki jih tepe usoda, ─Źeprav raziskave jasno ka┼żejo, da se s to nadlogo soo─Źa kar vsak 6. do 7. par v Sloveniji. Sama menim, da je tak┼ínih primerov ┼íe ve─Ź, kajti ┼ítevilni posamezniki nikoli ne poi┼í─Źejo pomo─Źi in samo ─Źakajo, da se bo situacija ─Źude┼żno spremenila in razre┼íila sama od sebe; tako ostane veliko primerov in te┼żav pri zanositvi nezabele┼żenih in nerazre┼íenih.
Te┼żave pri zanositvi ne izbirajo ┼żrtev

Te┼żave pri zanositvi lahko doletijo prav vsakogar, ne glede na to kdo ali kaj je, v kaj verjame in koliko denarja ima. Kot primer si oglejmo slavne igralce, pevce in voditelje, ki imajo odli─Źna poznanstva in vsa razpolo┼żljiva sredstva, si lahko privo┼í─Źijo najbolj┼íe zdravnike, strokovnjake in posege, pa jim kljub temu ne uspe zanositi. V ve─Źini primerov se te┼żava skriva v ─Źustvenih in psihi─Źnih blokadah, preteklosti posameznikov, njihovih potla─Źenih spominih, na─Źetih odnosih ali otro┼íkih travmah in zato te┼żava namesto zdravstvenega, zahteva duhovni ali psiholo┼íki pristop. A ne samo zgodbe slavnih, tudi zgodbe popolnoma preprostih in vsakdanjih ljudi, so nam lahko v pomo─Ź in tola┼żbo, zato sem vam v prej┼ínjem ─Źlanku predstavila tudi mojo osebno zgodbo. Mojo pot do zanositve sem delila z vami, ker vas razumem, ker vem, kaj prestajate in ker zgodbe o boju in uspehu dajejo upanje in motivacijo, da vztrajamo tudi takrat, ko je najte┼żje. Zato prosim ne obupajte, kajti pot do zanositve je v resnici zelo preprosta, samo prava pravila je treba upo┼ítevati! ─îe je uspelo meni, lahko zagotovo uspe tudi vam!

Kako mi je uspelo zanositi?

Kot razkriva moja zgodba v ─Źlanku prej┼ínje ┼ítevilke E-revije Intuicija, je bila tudi zame pot do zanositve zahtevna in polna izzivov. Ker sem bila iz zdravstvenega stali┼í─Źa zdrava in popolnoma sposobna zanositi, je bilo neuspeh ┼íe toliko te┼żje sprejeti in razumeti. Vsi nasveti strokovnjakov o tem, kako zanositi, so bili pri meni brez u─Źinka, zato sem se na koncu te┼żave lotila po svoje. Vedela sem, da le┼żi problem v meni in da sem blokado ustvarila sama, zato sem tudi jaz edina, ki jo lahko prese┼żem. V tem prepri─Źanju sem razvila in izoblikovala program, ki sem ga prilagodila mojim osebnim blokadam, strahovom, izgubam in preizku┼ínjam in za─Źela intenzivno delati na sebi. Re┼íevanja mojih osebnih blokad sem se lotila s posebnimi in zelo u─Źinkovitimi duhovnimi in energetskimi metodami in tehnikami, ki so mi kmalu odprle pot do zanositve. Program je bil torej prvotno zasnovan zgolj zame, a ker je bil izjemno u─Źinkovit in je pritegnil zanimanje mojih znancev, prijateljev, sorodnikov in strank, sem se odlo─Źila, da vse, kar je pomagalo meni, predam naprej in tako pomagam drugim s podobnimi te┼żavami. Osvojeno znanje, izku┼ínje, uporabne tehnike in nasvete sem torej strnila v programu, ki je preverjen, osebno preizku┼íen in ve─Ź kot u─Źinkovit, saj me je popeljal skozi mo─Źno osebno transformacijo in mi pomagal uspe┼íno zanositi. Program obljublja nov za─Źetek in novo ┼żivljenje, zato sem ga temu primerno poimenovala Rojstvo metulja.

Vir: www.intuicija.si
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...