HIŠA RADOSTI, delavnice osebne rasti

Kaj, če je neudobje začetek ustvarjanja fenomenalnega življenja?

piše: Nadja Ogrinc
22. februar 2016    377 ogledov

Fenomenalnega življenja si ne moremo ustvariti, če se vseskozi trudimo ohranjati enako stanje v življenju, za katero smo se odločili, da nam je všeč. Tudi kadar se pretvarjamo, da delamo spremembe in so te zgolj navidezne, ne moremo ustvariti življenja, ki si ga resnično želimo. Fenomenalno življenje prav tako ne izhaja iz udobja. Ko si ga začnemo resnično ustvarjati, se bodi vsi drugi počutili neudobno.

Ko si boste dopustili, da izbirate zase, tudi če je vsem okoli neprijetno, boste opazili, da je prav za vas to presenetljivo udobno. Ste pripravljeni to izbrati zase ali boste raje še vedno poskušali osrečiti vse naokoli, tudi če si oni tega ne izbirajo?

Kaj je resnično za vas? Si želite življenja, ki je onkraj vsega in kjer lahko imate vse, za kar drugi mislijo, da ni mogoče?

Kaj, če je vaše življenje lahko polno radosti, miru in dobrote, zaradi česar se drugi počutijo neudobno? Kaj, če je neudobje enako radosti? Prav to je ena od stvari, ki je absolutno niste pripravljeni imeti.

Vaše prepričanje je, da neudobno pomeni, da ne veste, kako ustrezati drugim in tej realnosti. Neudobje za vas pomeni, da nikamor ne spadaš.

Ko sprejmeš prostor neudobja in dovoliš, da potreba po pripadnosti izgine, lahko začneš resnično uživati v spremembah, ki te vodijo do vsega, kar je resnično zate, in to še hitreje, kot si lahko predstavljaš.

Če bi bili pripravljeni imeti radost neudobja, bi bili popolnoma v sožitju z Zemljo, živalmi, divjim življenjem in vsem prostorom, ki ga vse to ustvarja. Si torej želite spremembe? Ali ste pripravljeni imeti vse, kar to vključuje? Prostor? Neudobje? Radost?

Prostor kreira. Ne morete imeti fenomenalnega življenja, če nimate prostora in če se oklepate omejitev. Ne morete biti vi. Vedno imate izbiro, s katero si lahko razširite zavedanje ali pa si izberete omejenost. Če se zavedate, imate možnost prepoznati omejitve in lahko naredite spremembe, ki so potrebne. Če si resnično želite fenomenalnega življenja, morate biti pripravljeni spremeniti vse, kar za vas ne deluje, in to ne glede na vse, kar bo treba narediti in kako se bo kdorkoli počutil. Če se ne zavedate, bodo izbire narejene namesto vas in vi boste sužnji omejitev.

To je eno najmočnejših povabil, da si začnete ustvarjati fenomenalno življenje. Če se ob tem počutite neudobno, je to natančno tisto mesto, kjer morate začeti.

Kakšna energija, prostor in zavest sva lahko jaz in moje telo, da imava radost neudobja s popolno lahkoto?

Vir: http://www.hisaradosti.com
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...