Miran Peterman

Mama, Ljubezen in Zakon Privlačnosti

15. marec 2016    261 ogledov

Zakon privlačnosti deluje vedno in povsod. Skoraj… Edino mesto, kjer zakon privlačnosti velikokrat ne deluje, je družina. Zakon privlačnosti pravi, da pritegneš v svoje življenje tisto kar razmišljaš in vibriraš. Zunanji rezultat odseva tvoje notranje dogajanje. In vedno dobiš tisto kar ti pripada in si zaslužiš!

Kaj pa naše družine? Kolikokrat otroci ne zaslužijo nagrade, ne zaslužijo rezultata, mama pa pravi: Ti bom pa jaz kupila! Ti bom jaz dala. Vsakič, ko se mali otrok vrže na tla v trgovini, ker hoče čokolado in mu jo mama kupi, ker hoče mir in ne mara “sramote v trgovini” in pregovarjanja, mama krši zakon privlačnosti in otroku daje napačno sporočilo, napačno znanje o življenju. Vsakič, ko otrok “izsili” rezultat od mame, mama krši zakon privlačnosti in otrok dobiva napačno podobo o življenju. Otroku ne pripada rezultat in tukaj nastopi mama: revček moj, ti bom pa jaz dala. Samo, da bo mir…
 

Življenje ni mama! V življenju vladajo zakoni. Otrok zraste in je npr. zavrnjen, ko išče novo službo… Komu se bo sedaj otrok metal po tleh. Koga bo izsiljeval, če je navajen na tak način priti do rezultata? No nekateri na žalost v ekstremnih razmerah potegnejo tudi pištole.
 

Kaj je ljubezen? Ali je ljubezen, da vedno vse daš svojim otrokom? Ker sama nisi imela in želiš svojim otrokom vse najboljše. Brezpogojno? Ljubezen pomeni, da živiš in upoštevaš resnico, da živiš in upoštevaš nevidne zakone. Akcija in reakcija. Vzrok in posledica. Setev in žetev. In tako dobiš rezultat.
 

Ljubezen pomeni, da živiš in učiš resnico. Tudi, če je včasih težko in boleče. Resnica te bo osvobodila. 
 

Mame ljubite svoje otroke in največja ljubezen je, da jih naučite kako so lahko uspešni v življenju. In to je edina ljubezen, ki resnično šteje in ostane v spominu. In to je življenje in Zakon Privlačnosti. In to je Resnična Ljubezen.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...