HIŠA RADOSTI, delavnice osebne rasti

Deset ključev do popolne svobode

piše: Nadja Ogrinc
21. marec 2016    559 ogledov

Prva stvar, ki jo boste spoznali iz teh desetih ključev, je, da je vse izbira. Z njimi in celotnim Access Consciousnessom želimo razširiti vaše zavedanje, da boste spoznali, da imate vedno na voljo še druge izbire, za katere morda niste nikoli pomislili, da so mogoče.

 

Vsak ključ je ustvarjen tako, da vam omogoča več prostora, da se priključite na avtocesto do več zavedanja. Vaše življenje bo še vedno teklo naprej, ampak zdaj boste imeli več svobode in možnosti za obvladovanje česarkoli, kar se bo pojavilo na vaši poti.

 

V nadaljevanju je na kratko predstavljenih nekaj od desetih ključev, ki vam lahko spremenijo življenje.

 

3. ključ – Brez oblike, brez strukture, brez pomembnosti

Vse, kar v svojem življenju naredite za pomembno, začne nadzirati vaše življenje. Za ustvarjanje nečesa, za kar ste se odločili, da je pomembno, porabljate ogromne količine energije. Celotno svoje življenje podredite temu, da vam bo to uspelo ustvariti ali ohraniti.

 

Ko smo bili otroci, nismo ničemur dajali takšne pomembnosti. Pomembnost ni nekaj, kar bi si naravno izbirali. Če nekoga naredite pomembnega, si vas ta lasti.

 

Brez oblike, strukture in pomembnosti pomeni, da ne morete biti z ničimer omejeni. To, kar naredite pomembno, postane omejitev. To je samo vaše stališče.

Nič nima oblike, strukture in pomembnosti. Če boste vse dojemali tako, je vsaka sprememba lahka.

 

9. ključ – Ali bi neskončno bitje res to izbralo?

Neskončno bitje je bitje, ki lahko izbira, zazna in vključuje vse, brez sojenja. Ustvarja radost in veličino življenja.

 

Ali moje izbire resnično ustvarjajo neskončno življenje in bivanje, ki si ga želim? Če je odgovor ne, lahko izberete, da to spremenite.

 

Za vsako izbiro se lahko vprašate: “Ali bi neskončno bitje, ki ima na voljo neskončne možnosti, resnično izbralo to, kar si jaz trenutno izbiram v svojem življenju?” Postavite si to vprašanje in zaznajte energijo, ki je prisotna. To vam bo odprlo vrata, da prepoznate možnosti, ki jih imate na voljo, in izberete najboljše zase.

 

Nikoli se ne obsojajte, če na začetku še ne boste takoj prepoznali, kaj bi si neskončno bitje resnično izbralo. Dajte sebi priložnost, začnite spraševati in se naučite, kako lahko sledite sebi.

 

10. ključ – Brez izključevanja

Brez izključevanja verjetno niti ne bi bil eden od desetih ključev, če ne bi bil vzrok za izključevanje sebe. Z namenom, da bi karkoli ali kogarkoli izključili iz svojega življenja, morate izključiti sebe. To je način, na katerega delujemo.

 

Ko poskušate nekoga izključiti iz svojega življenja, v resnici odrežete sebe in omejite svoje prejemanje. Ko si postavite zidove pred drugimi ljudmi, ste si postavili zidove pred seboj. Zidovi vas držijo zaklenjene v notranjosti.

 

Kaj, če bi, namesto da zvišujete svoje ovire, dovolili sebi, da prejemate vse brez stališča?

 

Če ste pripravljeni uporabljati vsa ta orodja, boste sebi omogočili, da resnično spremenite karkoli in si ustvarite življenje, za katero veste, da je mogoče.

 

Ali ste pripravljeni na začetek avanture?

Vir: Dr. Dain Heer, Access Consciousness Blog
Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vera repse
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Nalagam...