HIŠA RADOSTI, delavnice osebne rasti

Ena stvar, ki lahko spremeni karkoli v tvojem življenju

piše: Nadja Ogrinc
12. april 2016    497 ogledov
Izbira. Access Consciousness veliko govori o tem. Kaj, če je razlog to, da je prav izbira eno najmogočnejših orodij, ki je na voljo vsakemu od nas? Kaj, če je to eden najhitrejših načinov, s katerim si lahko spremenite življenje?

Kaj, če je znotraj kraljestva vsakega od nas ogromno plasti neraziskanih čarobnih možnosti, ki čakajo, da jih odkrijemo?

Zapomnite si, ocean možnosti je enak oceanu izbire.

Se sliši vznemirljivo?

Spomnite se, ko ste bili otroci in so vam starši ponudili na izbiro: "Boš modrega ali rdečega?" Rekla sta nekaj podobnega kot: "Obeh ne moreš imeti. Izberi enega." Skomignili ste z rameni in ponižno vprašali: "Kaj, pa če bi izbral oranžnega?"

V tem trenutku ste začutili bolečino neudobja. Ker ste bili TAKOOO navdušeni, da boste videli, kaj vam je ponujeno, in potem so vam vsadili razočaranje. Je bilo to zato, ker ste se nekje globoko v sebi zavedali, da bi lahko izbrali nekaj drugačnega?

Skoraj vsak od nas ima veliko izkušenj, kot je ta. Kolikokrat smo verjeli, da imamo samo eno izbiro? Kolikokrat smo verjeli, da imamo dve možnosti? In kolikokrat smo mislili, da nimamo izbire?

Kaj, če obstaja nekaj veliko večjega? Kaj, če so resnično na voljo neskončne izbire?

Kaj lahko izberem danes, kar bo zabavno zame? in Kaj lahko izberem danes, kar bo takoj ustvarilo spremembo?

To sta dve vprašanji, ki lahko vodita do bolj ekspanzivnega načina bivanja v svetu in ustvarjanja življenja z več zabave.

Super pri vprašanjih je, da jih lahko postavite, še preden zjutraj vstanete iz postelje, medtem ko se tuširate, na poti v službo … Sprašujete lahko kadarkoli in kjerkoli. Še boljše pa je to, da bolj ko sprašujete, bolj se zavedate vseh izbir, ki so vam na voljo.

Še ena stvar. Ko sprašujete, ne postavljajte časovne omejitve in ne iščite odgovorov v svojem razumu!
Samo sprašujte in opazujte vsak dan, kaj se vam prikazuje.

Access Consciousness veliko govori o izbiri, ker imate v vsakem trenutku možnost, da izberete KARKOLI, in dobili boste darilo novega zavedanja. Kako je lahko še boljše kot to?

Vir: Michele Follis, Access Consciousness Blog
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...