Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

25. 3. 2024: prvi lunin mrk 2024 z 10-kratno energijo polne lune!

piše: Tanaaz
25. marec 2024    394 ogledov

Obdobje mrkov 2024 se začne z delnim luninim mrkom v znamenju tehtnice 25. marca.

Lunini mrki ob polni luni povečajo energijo polne lune, zato jih lahko imate za desetkratno energijo polne lune! Iz tega razloga so izjemno močni in verjame se, da odpirajo portale v višja stanja zavesti.

Portal, ki se odpre pod tem luninim mrkom je v znamenju tehtnice

Tehtnice predstavljajo ravnotežje med dajanjem in prejemanjem v naših življenjih.

  • Kje preveč dajemo?
  • Kje ne dajemo dovolj?

Naši odnosi bodo verjetno veliko v središču pozornosti v tem času, saj nas energija tehtnice spodbuja, da pogledamo, kako se pojavljamo v partnerstvih z drugimi in kaj dajemo ter prejemamo.

  • Ali smo iskreni in avtentični do sebe?
  • Ali nam je všeč, kakšni postanemo, ko smo v določenih odnosih?

Poglej na težke situacije iz zornega kota svojega partnerja

Energija tehtnice nam dobro pomaga, da se osredotočimo na drugega in premislimo stvari z njihovega zornega kota. Energijo tehtnice lahko pokličemo, kadar želimo čutiti sočutje ali videti, kako je hoditi v čevljih druge osebe.

Energija tehtnice nas opominja, da je vsak, ki ga srečamo, učitelj in v resnici le odsev globljega dela nas samih. Vsi smo eno, smo vsi fragmenti drug drugega. To, kar vidimo pri drugih in s čimer se spopadamo pri drugih, je zelo močna lekcija tudi zase.

To ne pomeni, da toleriramo slabo vedenje ali dajemo izgovore, da ostanemo v toksičnih situacijah, vendar nam omogoča, da stvari pogledamo skozi oči učenja in poglobitve lastne povezave s samim seboj.

Razišči globje in ne kaži s prstom

Če se pod tem mrkom tehtnice pojavi izzivna dinamika odnosa, raziščite globlje kot le kazanje s prstom ali iskanje krivca. Pojdite globlje, vprašajte se, kaj bi vam to lahko poskušalo pokazati ali naučiti. Postavite ogledalo situaciji in poglejte, kaj se vam odraža nazaj. Vprašajte se, kaj se lahko naučite iz lekcij.

To ni nikoli enostavno narediti sam, včasih tudi traja čas, da se vsa ta vprašanja odgovorijo. Vendar poskusite pod to marčevsko luno ustvariti prostor, da se osredotočite nase in vprašate, kako vam lahko ta situacija daje moč.

Vir: https://foreverconscious.com/
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...